Τον Οκτώβριο το Κύπελλο μπάσκετ με καρότσι

22:23 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Σε δράση θα επιστρέψουν από τον Οκτώβριο οι ομάδες μπάσκετ με καρότσι, παίρνοντας μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (01/06) η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, αν και από οργανωτικής άποψης είναι έτοιμοι για να μπουν ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό, αποφασίστηκε ομόφωνα από διοίκηση και ομάδες αυτό να γίνει μετά το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως η ΟΣΕΚΚ είχε αναγκαστεί να αναστείλει πέρυσι τη διεξαγωγή του 16ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος εξαιτίας έλλειψης χρημάτων.

Η ανακοίνωση: «Μπορεί για ένα αρκετά σοβαρό χρονικό διάστημα να μην υπήρξε αγωνιστική δραστηριότητα, συνέπεια έλλειψης χρημάτων, όμως ο χώρος του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο έμεινε ενωμένος και προσηλωμένος, για αυτό και δείχνει να ξεπερνά ανώδυνα μια (ακόμα) μεγάλη δοκιμασία. Οι ομάδες μας θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, αρχής γενομένης από τον θεσμό του Κυπέλλου. Μόνο που αυτό θα συμβεί στις αρχές Οκτωβρίου, παρότι οργανωτικά ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε ακόμα και… αύριο.

Από κοινού διοίκηση και σωματεία, ομόφωνα, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την αγωνιστική μας δράση τον Οκτώβριο, καθώς υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (για παράδειγμα οι εκλογές στις 17 Ιουνίου), που θα μας υποχρέωναν να δίνουμε αγώνες μέσα στον Ιούλιο. Κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο για τους αθλητές μας, επίπονο για όλους όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, κουραστικό από κάθε άποψη. Δεν θα παίξουμε για να… παίξουμε και -φυσικά- δεν θα παίξουμε με την υγεία των αθλητών και τα νεύρα των ανθρώπων του χώρου. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και δίνουμε «αγωνιστικό» ραντεβού για τις αρχές Οκτωβρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα