Την... γλιτώνει ο Κουκουλάκης

Σοβαρά τα λάθη στο ΟΑΚΑ αλλά καμία τιμωρία για τον Κουκουλάκη και τον βοηθό Πάνου, αντίθετα υπήρξε περισσότερη… ευαισθησία για τα λάθη των Δελφάκη (Γιάννενα), Κομίνη (Τούμπα) που οδεύουν προς διαθεσιμότητα.

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ τα λάθη ήταν όλα κατά του Παναθηναϊκού και σίγουρα επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μιχάλης Κουκουλάκης είχε μία δύσκολη φάση

να διαχειριστεί, αλλά πήρε λανθασμένη απόφαση. Στο 61’ ο ο Γεωργέας τραβάει τον Χριστοδουλόπουλο και είναι πέναλτι, όμως ο διεθνής ρέφερι δεν έδωσε τίποτα τη στιγμή που το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Ενωσης. Λάθος που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα και από τον βοηθό Πάνου στη φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ. Ο Καφές είναι οφσάιντ, επηρεάζει την εξέλιξη της φάσης και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο παρατηρητής Ζωγράφος βάζει καλό βαθμό και στους δύο, αποδεικνύοντας ότι συμφωνεί με τις αποφάσεις τους.
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Γιάχος τελικά δικαιώθηκε για το πέναλτι που έδωσε στον Ολυμπιακό, αφού και ο παρατηρητής Μπέγκος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει την ίδια άποψη με τον διεθνή ρέφερι.

Στην Τούμπα ο Κομίνης… στιγματίστηκε από τη φάση της μη αποβολής του Τσιρίλο. Στο 57' ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα πετάξει στο έδαφος τον Φορμίκα με δύναμη και έπρεπε να αποβληθεί. Είδε μόνο την κίτρινη κάρτα από τον Κομίνη. Ο ρέφερι οδεύει προς διαθεσιμότητα.

Στα Γιάννενα ο Δελφάκης έκανε ένα λάθος προς το τέλος του ματς και θα του στοιχίσει… Σύμφωνα με τον παρατηρητή Σίπκα έπρεπε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Τζημόπουλο στο 88’ για δυνατό μαρκάρισμα, όμως δεν το έκανε και μάλλον πάει για… ξεκούραση.

Στο ΟΦΗ- Πανιώνιος ο Ντίτσος έκανε λάθη, όμως δεν είναι τέτοια που επηρέασαν την εξέλιξη του ματς. Στο 28' ο Ζόρντι Λόπεθ έκανε επιθετικό φάουλ, πριν σουτάρει και βρει η μπάλα στο δοκάρι. Στο 30' ο Κάλαϊτζιτς έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αντούνιεθ, ενώ στο 66' χαρίστηκε κίτρινη κάρτα στον Καμπάνταη για φάουλ στον Μενδρινό.
Τέλος στο 86' σωστά αποβλήθηκε ο Σκέμπρι για το πάτημα στον Ταυλάρίδη.

Ο Θάνος στην Κέρκυρα ελέγχεται για τη φάση του Οσμάν στον Φλίσκα, όπου θα μπορούσε ο πρώτος να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Μία καλή διαιτησία, μετά από καιρό, από τον Ζαχαριάδη στο Αγρίνιο, ενώ και ο Παπαπέτρου δεν έκανε λάθη στο Περιστέρι, αν και σε ορισμένες φάσεις φάνηκε η απειρία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα