Κεχαγιάς: «Θα δουλέψουμε στον παράγοντα χημεία»

Ο βοηθός του Γιώργου Μορφέση στην γυναικεία ελληνική ομάδα πόλο αναφέρθηκε στην προετοιμασία ενόψει προολυμπιακού τουρνουά.

«Βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για μία ομάδα. Εμείς είμαστε πολύ καιρό μαζί, έχουμε λίγα πράγματα να βελτιώσουμε αλλά σε κάθε προπόνηση θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε αυτά τα μικρά πράγματα ώστε να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο που είναι το προολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Κεχαγιάς στο σάιτ της ΚΟΕ.

Και συνέχισε: «Αυτή

τη στιγμή όλοι οι σύλλογοι βρίσκονται κατά τη διάρκεια πρωταθλήματος, οπότε η φυσική κατάσταση είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί λιγάκι αλλά πιστεύω πως οι αθλήτριες είναι έτοιμες. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι να φτιάξουμε τη χημεία της ομάδας. Δηλαδή να είναι πάρα πολύ καλές οι συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση. Γιατί αυτό που πιστεύουμε είναι ότι η ατομική προετοιμασία του παίκτη και η χημεία της ομάδας καθορίζουν το αποτέλεσμα. Οπότε εκεί δουλεύουμε».

Όσον αφορά στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι όπως πάντα. Πιστεύουμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Τώρα αυτό θα φανεί μέσα από τη δουλειά», ενώ για τον εύκολο όμιλο σημείωσε: «Στη ζωή και τον αθλητισμό ποτέ δεν ξέρεις τι είναι καλό ή κακό. Στην πορεία θα δείξει. Οπότε από τώρα δεν μπορώ να ξέρω ή να προβλέψω».

Κλείνοντας, ο Σάκης Κεχαγιάς αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της εθνικής: «Τα δυνατά στοιχεία της ομάδας είναι καλή άμυνα και η ανιδιοτέλεια στην επίθεση που έρχεται μέσα από την πάσα. Η πάσα είναι βασικό στοιχείο για εμάς στην επίθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα