Την έπεσαν στους Γκλέιζερς!

Περίπου 40 εξαγριωμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την έπεσαν στους ιδιοκτήτες του συλλόγου λίγο μετά το τέλος του εφιαλτικού ντέρμπι με τη Σίτι.

Οι Γκλέιζερς είχαν μετατρέψει ένα μέρος του πάρκινγκ του προσωπικού του Ολντ Τράφορντ σε ελικοδρόμιο και σχεδίαζαν να φύγουν άρον άρον μετά το τέλος του ντέρμπι με το ελικόπτερό τους, ώστε να μεταβούν στο Λονδίνο. Εκεί διεξαγόταν ο αγώνας NFL της ομάδας της οποίας επίσης είναι ιδιοκτήτες (Tampa Bay Buccaneers) με τους Chicago

Bears.

Την ώρα ωστόσο που κατευθύνονταν προς το ελικοδρόμιο, έξαλλοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τους... την έπεσαν και τους καθυστέρησαν για τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο, χωρίς πάντως να συμβεί κάποιο παρατράγουδο.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στο ματς του NFL που διεξαγόταν στο Γουέμπλεϊ επρόκειτο να δώσει το παρών και ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος όμως προτίμησε να μείνει... σπίτι του μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα