Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το ντέρμπι κορυφής Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ στη Γαλλία και Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε στη Γερμανία, δεσπόζουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην Μπουντεσλίγκα, όπου διαδραματίζεται το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, η δεύτερη Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Σάλκε, με τον ηττημένο να μένει πίσω στην κούρσα της «σαλατιέρας» του πρωταθλητή. Η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ υποδέχεται το Αννόβερο που επιδιώκει την είσοδο στην εξάδα

που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης δύσκολο έργο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις, θα έχει η Μενχενγκλάντμπαχ που φιλοξενεί το Αμβούργο.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού υποδέχεται στο «Μπερναμπέου» την Ρασίνγκ Σανταντέρ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το μεγάλο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής όμως θα γίνει στο «Καμπ Νου», εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την τρίτη Βαλένθια. Σε περίπτωση επικράτησης των «νυχτερίδων», η Μπαρτσελόνα θα νιώσει... καυτή την ανάσα της Βαλένθια στους 5 βαθμούς.

Στο Καμπιονάτο, οι πρωτοπόροι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Η μεν Μίλαν «δοκιμάζεται» στην Τσεζένα, η δε Γιουβέντους υποδέχεται την Κατάνια. Δύσκολη έξοδος για τη Λάτσιο που φιλοξενείται από την Παλέρμο στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα».

Τέλος, στη Γαλλία και το Σαμπιονά, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονπελιέ θα λύσουν τις... διαφορές τους στο «Παρκ Ντε Πρενς». Οι δύο ομάδες πάνε χέρι-χέρι στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας αφήσει αρκετά πιο πίσω τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές. Ντέρμπι από... τα παλιά στο «Σαμπάν Νταλμά», εκεί όπου Μπορντό και Λιόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Αγγλία, δεν θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, καθώς θα γίνουν αγώνες για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα