Θυμίζει… Άρσεναλ

Την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Άρσεναλ που επικράτησε 3-0 της Γουέστ Μπρομ. Νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Τον παλιό καλό της εαυτό φαίνεται πως βρίσκει η Άρσεναλ η οποία τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην αναμέτρηση απέναντι στην Γουέστ Μπρομ όπου πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, έβαλε μπροστά στο σκορ τους «κανονιέρηδες» στο 22’, με τον Βερμάλεν να κάνει το 2-0 στο 39’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Αρτέτα στο 74’.

Στο

γιορτινό «Ολντ Τράφορντ» για την 25ετία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει 1-0 απέναντι στην Σάντερλαντ. Σκόρερ ήταν ένας… πρώην, καθώς ο Γουές Μπράουν με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με πολύ δύσκολο τρόπο κατάφερε να επικρατήσει και η Τσέλσι της Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ», όπου πήρε τη νίκη με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας ήταν ο Λάμπαρντ στο 51’.

Για ακόμα μία φορά η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι σε έναν μικρότερο αντίπαλο και έμεινε στο 0-0 στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Σουόνσι. Τέλος η Άστον Βίλα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει της Νόριτς με 3-2.

Ο Πίλκινγκτον έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 25’, με τον Μπεντ να ισοφαρίζει με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Στο 49’ ο Αγκμπονλαχόρ έκανε την ανατροπή δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Μπεντ στο 62’, ουσιαστικά να καθαρίζει το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μόρισον στο 77’.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα