Θρίαμβος της Ρόμα, στραβοπάτησε η Μίλαν!

18:51 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Μεγάλη νίκη με 4-0 πήρε η Ρόμα απέναντι στην Ίντερ, την ίδια ώρα που η Μίλαν έρχονταν ισόπαλη με τη Νάπολι στο «Σαν Σίρο» με 0-0.

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Ρόμα, αφού επικράτησε της Ίντερ με 4-0! Στο 13' ο Ζουάν έκανε το 1-0 για να ακολουθήσουν 2 γκολ από το Μπορίνι, στο 41' και το 49'! Στο 89' ο Μπόγιαν διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν Μίλαν και Νάπολι, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να βλέπει την κόκκινη κάρτα στο 64' και να

δυσκολεύει το έργο της ομάδας του.

Μεγάλο «διπλό» για την Πάρμα, η οποία επιβλήθηκε της Κιέβο με 2-1 εκτός έδρας. Ο Τζοβίνκο άνοιξε το σκορ για τους «τζαλομπλού» στο 46', με τον Τερό να ισοφαρίζει στο 50. Το αυτογκόλ του Λουτσιάνο στο 50' έδωσε τη νίκη στους «παρμέντσι».

Στραβοπάτημα και για τη Γιουβέντους, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σιένα!

Μεγάλο ματς στη Φλωρεντία, όπου η Φιορεντίνα κέρδισε 3-2 την Ουντινέζε! Ο Ντι Νατάλε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 14' με τον Γιόβετιτς να ισοφαρίζει στο 39' με Πέναλτι. Ο Κασάνι έδωσε το προβάδισμα στους «βιόλα» στο 56' με τον Γιόβετιτς να σκοράρει και πάλι από το σημείο του πέναλτι στο84'. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Τόρχε στο 90'.

Η Παλέρμο με Μίκολι και Μπουντάν πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Αταλάντα, η οποία απλά μείωσε στο 56' με τον Μοράλεζ.

Τέλος, Λέτσε και Μπολόνια ήρθαν ισόπαλες, 0-0 χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα, όπως επίσης και η Νοβάρα με την Κάλιαρι.

Δείτε τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα στο Καμπιονάτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα