Θετικός ο Πιλάβιος για 18 ομάδες

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ενημερώθηκε από εκπροσώπους της Super League για την πρόθεσή τους να αυξήσουν σε 18 τις ομάδες του πρωταθλήματος, με την πρώτη αντίδρασή του να είναι θετική.

Οι Γιώργος Χριστοβασίλης, Γιάννης Οικονομάκης, Γιάννης Μώραλης, Σπύρος Καλογιάννης και Πατρίκ Κομνηνός συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, έτσι

ώστε να τον ενημερώσουν για την απόφαση της Λίγκας να αυξηθούν σε 18 οι ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και να θέσουν το θέμα στην ομοσπονδία που είναι η αρμόδια για να εγκρίνει τη συγκεκριμένη μετατροπή στην δομή του πρωταθλήματος.

Η πρώτη αντίδραση του Σοφοκλή Πιλάβιου ήταν θετική, ωστόσο τόνισε πως η συγκεκριμένη πρόταση θα πρέπει να εγκριθεί από το ΔΣ της Ομοσπονδίας και να τεθεί προς ψήφιση στην Γενική Συνέλευση. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος της ΕΠΟ να εισηγηθεί θετικά για την συγκεκριμένη πρόταση στο ΔΣ που θα γίνει την Τρίτη (25/10).

Η πλήρης πρόταση της Super League αναμένεται να δημιουργηθεί μετά την Γενική Συνέλευση της Λίγκας που θα γίνει την Παρασκευή με τους ανθρώπους του συνεταιρισμού να τονίζουν πως η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε αναγκαία ελέω της κατάστασης που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσαιρο.

Υπενθυμίζουμε πως την πρόταση για πρωτάθλημα 18 ομάδων έριξαν στο τραπέζι εκπρόσωποι της Λάρισας, της Δόξας Δράμας, του Λεβαδειακού και του Πανσερραϊκού εκπρόσωποι των οποίων παρέστησαν στο Δ.Σ της Super League χθες (18/10), ενώ την συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προαναγγείλει το Onsports με σχετικό ρεπορτάζ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα