Θετικός για Λάτσιο ο Τζόλα

Θετικός εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ο Τζανφράνκο Τζόλα.

«Η τελευταία επαφή που είχαν ο Τζόλα και η Λάτσιο ήταν το Φεβρουάριο μετά την παραίτηση του Ρέγια. Από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Τζανφράνκο ήταν στο Μόναχο για τον τελικό του Champions League ως καλεσμένος της Τσέλσι. Το γεγονός ότι και ο Ίγκλι Τάρε ήταν στο Αλιάνς Αρίνα φουντώνει τις συγκεκριμένες φήμες», τόνισε

ο μάνατζερ του Τζόλα.

Όσο για το αν θα ήθελε ο πελάτης του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «λατσιάλι»: «Η επιλογή της Λάτσιο είναι ακόμα εφικτή, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ιταλία και το εξωτερικό που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Τζανφράνκο, οπότε σίγουρα θα κάθεται σε κάποιον πάγκο την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει προπονητή που θα πει απαντήσει αρνητικά στη Λάτσιο αυτή τη στιγμή, αλλά ο Τζόλα θέλει να έχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μέσα στην ομάδα».

Να σημειώσουμε, πως το όνομα του Τζόλα, είχε ακουστεί και τον περασμένο Φεβρουάριο για την Λάτσιο, ενώ οι «λατσιάλι» βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απόλυση του Εντοάρντο Ρέγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα