«Θα στείλουμε υπόμνημα στον εισαγγελέα»

Την επόμενη κίνησή τους για την δικαίωση της ομάδας στην υπόθεση με την διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σχεδιάζουν οι άνθρωποι του Άρη.

Οι «κίτρινοι» έχουν αποφασίσει να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ενώ όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Κοινωνίας των Μελών του συλλόγου Γιάννης Γρανούζης θα σταλεί υπόμνημα στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να καταγγείλουν παρέμβαση του Πάνου Μπιτσαξή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να καταλάβει ο κόσμος ότι ουδέποτε σταμάτησαν κάποιοι να κυνηγούν τον Άρη. Εμείς από

την πλευρά μας αυτό που θα κάνουμε, να γνωρίζουν όλοι, είναι ότι το υπόμνημα αυτό θα πάει άμεσα και στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου θα καταγγελθεί η παρέμβαση της Πολιτείας, του κ. Μπιτσαξή. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Παράλληλα, μίλησε και για την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: «Εγώ χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν από το παρασκήνιο, και μιλάω για τον κ. Γκαγκάτση, που δεν κατάφερε να κρυφτεί. Έβγαλε την τρέλα που έχει για τον Άρη και παρέστη για να προασπίσει τα συμφέροντα κάποιας άλλης ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα