Θα μπορούσε να είναι τελικός!

09:24 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο κύπελλο βόλεϊ, Ηρακλής και Ολυμπιακός θα τεθούν σήμερα (9/03) αντιμέτωποι στις 7.30 μ.μ. για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Οι δύο περσινοί φιναλίστ στο Κύπελλο, φέτος θα τα πουν… νωρίτερα. Ηρακλής και Ολυμπιακός

θα αναμετρηθούν σήμερα στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Σύρο, με στόχο το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (10/3).

Ο Ηρακλής από τη μία, θέλει να πάρει το… άχτι του πίσω, μετά την ήττα στον περσινό τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Το σημαντικό είναι πως καμία ομάδα δεν έχει προβλήματα, με τον Ντεσπέιν να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου, όπως και στον προημιτελικό.

Το διασκέδασαν στην προπόνηση

Ο Χριστοφιδέλης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Προύσαλη ενώ ο Ντεσπέιν είχε ιδιαίτερα… κέφια κατά τη διάρκεια της χθεσινής (8/3) προπόνησης. Ο Σωτήρης Δρίκος άφησε τους παίκτες πιο χαλαρούς, που το διασκέδασαν, προσπαθώντας να αποβάλλουν το άγχος.

Έκανε προπόνηση και ο Καλμαζίδης

Το ίδιο κλίμα επικρατούσε και στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έκανε προθέρμανση μαζί με τους παίκτες. Την ίδια ώρα εκτός παρκέ βρισκόταν ο προπονητής του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος με τον οποίο αστειευτήκαμε, «Εσείς δεν παίζετε βόλεϊ όπως ο Καλμαζίδης», του είπαμε, για να απαντήσει: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ καλός παίκτης ενώ ο Γιάννης υπήρξε πολύ καλός».

Διαβάστε ακόμα:

Πετρέας: «Το Σάββατο εμείς οι νικητές»

Δρίκος: «Για να γίνεις βασιλιάς, πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι»

Κανέλλος: «Όλα για τη νίκη με Ηρακλή»

Keywords
Τυχαία Θέματα