«Ταφόπλακα» σε δώδεκα λεπτά

Μπορεί το Ντάλας να είχε ενημερωθεί για το στραβοπάτημα της Ρέαλ Σολτ Λέικ, αλλά δέχθηκε τέσσερα γκολ σε δώδεκα λεπτά από τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

Αν και αδιάφοροι, οι «σεισμοί» ξέσπασαν από το 27ο λεπτό μέχρι το 38ο λεπτό καταστρέφοντας τις ελπίδες του Ντάλας για τη τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Ο Σίμον Ντόκινς πέτυχε το πρώτο και το τέταρτο τέρμα, ενώ οι Ράφαελ Μπάκα και Κρις Βοντολόφσκι σημείωσαν γκολ στο μεσοδιάστημα.

Το… μπλακάουτ τελείωσε και ο

ομογενής κεντρικός αμυντικός του Ντάλας μείωσε σε 4-1 στο 46ο λεπτό. Μόλις στο 90ό λεπτό ο Ρούμπεν Λούνα διαμόρφωσε το 4-2, αλλά ήταν ήδη αργά για την ομάδα του Τέξας. Αυτή θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας, είτε τους Χιούστον Ντάιναμο, είτε τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, στον προκριματικό γύρο των play off.

Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς: Μπουρς, Μπεϊτασούρ, Μπέρλινγκ, Χερνάντεζ, Μόροου, Μπάκα, Κοράλες, Κρόνιν, Ντόκινς (85’ Μακλάφλιν), Στέφενσεν (62’ Γκιέρστεν), Βοντολόφσκι.
Ντάλας: Σέιτζ, Χολ, Τζον, Στίουαρτ, Μπενίτεζ, Κρουζ (81’ Ουλόα), Γκαλίντο (63’ Βιεντεμάν), Γκουάρδα, Βάρσαου, Καστίγιο, Μαϊκόν Σάντος (73’ Λούνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα