Τα… πήρε ο κόουτς

Απίστευτη… τρικλοποδιά έριξε σε 13χρονο παίκτη ένας προπονητής και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Πρωτόγνωρη αντιαθλητική συμπεριφορά επέδειξε Καναδός προπονητής, ύστερα από αγώνα χόκεϊ επί πάγου παιδικού επιπέδου. Συγκεκριμένα έριξε επικίνδυνα στον πάγο 13χρονο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Φυσικά ακολούθησε φυλάκιση του κόουτς, ενώ θα ακολουθήσει σχετικό δικαστήριο.

Νέος

προπονητής των Όιλερς ο Raplh Krueger

Προωθήθηκε από τη θέση του βοηθού προπονητή και πλέον ο Ralph Krueger, πρώην ομοσπονδιακός της Ελβετίας, είναι πρώτος κόουτς των Έντμοντον Όιλερς. Τα δύο τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με τον Tom Renney, του οποίου το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε. Σημειώνουμε πως ο 52χρονος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Οργανωμένη NHLPA

Περισσότεροι αποφασισμένοι από ποτέ φαίνονται οι εκπρόσωποι της ένωσης παικτών, ώστε να διεκδικήσουν τα μέγιστα δικαιώματά τους. Θυμίζουμε πως πρέπει θα διαπραγματευτούν τις επόμενες ημέρες με τους ιδιοκτήτες της λίγκας, ώστε να υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, ενώ συνεχίζονται οι διαδοχικές συναντήσεις μεταξύ των μελών της NHLPA.

Αρχίζει σεζόν χωρίς συλλογική σύμβαση εργασίας!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του NHLPA, Don Fehr, πρόσθεσε ότι η 15η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί ημερομηνία-ορόσημο, αν και ολοκληρώνεται η τωρινή συλλογική σύμβαση εργασίας των παικτών με το NHL. Ο πρώην πρόεδρος της ένωσης παικτών του μπέιζμπολ ήταν στη NHLPA και το 2004-05, όταν είχε ακυρωθεί η σεζόν, αλλά φάνηκε αισιόδοξος για φέτος τονίζοντας πως η σεζόν μπορεί να αρχίσει, ακόμα και αν η νέα συμφωνία δεν καταγραφεί εντός των επόμενων μηνών!

«Τράμπα» Φλέιμς-Κάπιτολς

Στους Κάλγκαρι Φλέιμς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Dennis Wideman, καθώς υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο. Προηγήθηκε ανταλλαγή από τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς, οι οποίοι πήραν επιλογή ντραφτ πέμπτου γύρου για το 2013.

Προς αποχώρηση ο Niclas Wallin

Ο 37χρονος Σουηδός, Niclas Wallin, φαίνεται έτοιμος να αποσυρθεί από το χόκεϊ επί πάγου. Άλλωστε ο πρώην παίκτης των Σαν Χοσέ Σαρκς και Καρολάινα Χαρικέινς υποφέρει από σοβαρές διασείσεις τα τελευταία χρόνια. Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του παραμένει η κατάκτηση του Stanley Cup με τους «κέινς» το 2006.

Keywords
Τυχαία Θέματα