Διπλή απώλεια για τους Νιου Γιορκ Γιάνκις

Για έξι εβδομάδες θα μείνει έξω ο Andy Pettitte των Νιου Γιορκ Γιάνκις και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο παραπάνω pitcher τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα της ομάδας του. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, μάλιστα, ο C.C. Sabathia προστέθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες αλλαγές στο rotation των Γιάνκις.

Στόχος των Ρέιντζερς ο Zack Greinke

Την προοπτική ανταλλαγής του Zack Greinke εξετάζουν οι Μιλγουόκι

Μπρούερς. Μάλιστα οι Τέξας Ρέιντζερς δείχνουν αρκετά «ζεστοί», ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Πάντως θα απαιτηθούν σημαντικά ανταλλάγματα, ώστε να παραχωρηθεί ο 28χρονος pitcher.

Στο περιθώριο ο Daniel Hudson

Μάλλον θα χάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα ο pitcher των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Daniel Hudson. Μόλις χθες υπέστη τραυματισμό στον αγκώνα, που αποδείχθηκε σοβαρός και φαίνεται πως θα απαιτηθεί χειρουργική παρέμβαση.

Ενεργοποίηση του Matt Lindstrom

Οι Μπάλτιμορ Όριολς επανέφεραν τον reliever Matt Lindstrom στο βασικό ρόστερ, καθώς ολοκλήρωσε πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Ταυτόχρονα υποβιβάστηκε ο Steve Tolleson.

Στους Μπλου Τζέις ο Jamie Moyer

Δεν έμεινε για πολλές ημέρες χωρίς ομάδα ο 49χρονος Jamie Moyer, αφού ο Αμερικανός pitcher υπέγραψε με τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Από τον καναδικό σύλλογο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη Major League, όπου φέτος έγινε ο γηραιότερος pitcher όλης της ιστορίας.

Προώθηση Cabrera

Οι Κολοράντο Ρόκις προώθησαν τον αριστερόχειρα pitcher, Edwar Cabrera. Ο 24χρονος undrafted free agent του 2008 πήρε τη θέση του δεξιόχειρα Zach Putnam στο βασικό ρόστερ.

Εξιτήριο για Clay Buchholz

Επανήλθε στις προπονήσεις των Μπόστον Ρεντ Σοξ ο Clay Buchholz. Ο δεξιόχειρας pitcher πέρασε τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο λόγω ίωσης.

Υποβιβασμός του Randy Wells

Οι Σικάγο Καμπς έστειλαν τον δεξιόχειρα pitcher, Randy Wells, στα θυγατρικά τους τμήματα. Παράλληλα προωθήθηκε ο Rafael Dolis, που επανέρχεται στο βασικό ρόστερ.

Επιστρέφει ο Luke Scott

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε τους αγώνες-ζεστάματος ο Luke Scott των Τάμπα Μπέι Ρέις. Αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, ώστε να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα