Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια...

Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι η πιστοποίηση για τα περίφημα 15 εκατ. Ευρώ δεν ήταν αυτή που περίμενα. Όχι επειδή γνωρίζω από τέτοιου είδους οικονομικές συμφωνίες, που δεν είμαι δα και εξπρέρ, αλλά διότι είχα την εντύπωση πως η διαδικασία θα γίνει όπως μας είχε εξαγγελθεί στην... προηγούμενη πριγκιπική κατάσταση: «Μπλοκάρισμα των χρημάτων και ξεμπλοκάρισμα όταν γίνει η αύξηση». Δεν έγινε όμως έτσι.

Το να... δείξει το νέο πριγκιπικό fund ότι έχει λεφτά μέσω μιας τράπεζας-κολοσσού δεν είναι απλό βέβαια, (υπό την έννοια ότι για να δώσω εγώ τον

λογαριασμό μου σε κάποιον να τον ελέγξει πάει να πει ότι έχω τους λόγους μου να το κάνω...) αλλά δεν μου λέει και κάτι περαιτέρω.

Να τα δούμε, εν ολίγοις, τα λεφτά και τα εκατομμύρια αλλά στον Παναθηναϊκό. Όχι στο λογαριασμό κάποιου. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος και πάλι καλά που «τρέχει» η συγκεκριμένη διαδικασία. Με τη διαφορά ότι μέχρι τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, μιας και δεν διαρρέεται το παραμικρό ως προς το ποια είναι αυτή η εταιρία των Σαουδαράβων, αλλά και ως προς το πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Παναθηναϊκό. Μόνο ο Τζίγγερ και οι ίδιοι τα γνωρίζουν, άρα μόνο απ' αυτούς μπορούμε να έχουμε πληροφόρηση. Τα υπόλοιπα είναι κυρίως συνειρμοί και εικασίες.

Υ.Γ.: Δεν μπορώ να καταλάβω όσους επιμένουν ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τον Τσάκα και τους Άραβες. Και δεν το λέω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος αυτή τη στιγμή στο ορίζοντα να δώσει λύση στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Το λέω διότι όταν ο μεγαλομέτοχος μιας ομάδας ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ με έναν υποψήφιο αγοραστή, όποιος κι αν είναι αυτός, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να καλύψεις το γεγονός παραθέτοντας τις πληροφορίες των δύο, εμπλεκόμενων πλευρών. Τουλάχιστον έτσι είθισται.

Υ.Γ.1: Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο ήταν σίγουρα απ' αυτές που χαρακτηρίζουμε συχνά-πυκνά ως αβαρία-αγγαρεία. Με μια διαφορά. Υπήρχε σοβαρότητα στην αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν, όσον αφορά την τακτική τους τουλάχιστον προσήλωση παρότι οι «πράσινοι» που συνυπήρχαν στο γήπεδο δύσκολο θα βρεθούν ξανά μαζί σε κάποιο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε και ότι επρόκειτο για το τελευταίο παιχνίδι πριν από τις γιορτές, αλλά και πόσες φορές έχουν δει τα ματάκια μας «στραβές» σε τέτοιου είδους παιχνίδια...

Keywords
Τυχαία Θέματα