Ξεκουράζει βασικούς στον Κορυδαλλό ο Αστέρας

Με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει ο Σάκης Τσιώλης τον Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική την Τετάρτη (21/12).

{textlink02}

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αφήνοντας στην Τρίπολη τους Πουλίδο, Χουανίτο, Λαδάκη και Κερ, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Στεφανάκος, Αρσενίεβιτς κα Φρανκού. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι δεν αποκλείεται να αγωνιστούν για κάποια λεπτά, προκειμένου να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μια ευκαιρία.

Στην αποστολή του Αστέρα συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Χακόμπο, ο οποίος ήταν αρχικά να

ξεκουραστεί και να μείνει στην Τρίπολη, ωστόσο τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα με τον Στεφανάκο. Ετσι, ο Ισπανός γκολκίπερ μπήκε την τελευταία στιγμή στο πούλμαν για την Αθήνα, αν και δεν αναμένεται να αγωνιστεί, καθώς πρόθεση του Τσιώλη είναι να δώσει την ευκαιρία στον Μπαντή να υπερασπιστεί την εστία του Αστέρα.

Αναλυτικά οι 19 της αποστολής: Χακόμπο, Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Κουρμπέλης, Αλβάρες, Ουσέρο, Ράγιος, Αρσενίεβιτς, Ναβάρο, Χούλι, Μπρέσκα, Σολάκης, Φρανκού και Μπακασέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα