Τα εισιτήρια για το δεύτερο τελικό της Α1 στο ΟΑΚΑ

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αύριο (24/05), για το δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, διευκρινίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Με σημερινή (23/05) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους «πράσινους» ενημερώνουν τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 19.00 στο κλειστό

των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, πως τα εκδοτήρια στο κλειστό θα ανοίξουν στις 15.00, ενώ όσοι θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το «Απόστολος Νικολαΐδης» ή το PAO SHOP θα πρέπει να το κάνουν έως τις 16.00 και 14.00, αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (24/05, 7 μ.μ.) τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό της σειράς των play offs. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται αύριο (23/05) από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., ενώ από τις 3 μ.μ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) θα διατίθενται αύριο έως τις 2 μ.μ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα