ΟΦΗ: Αναβολή για τις 5/6 η υπόθεση των 11

Αναβολή πήρε τελικά για τις 5/6 η εκδίκαση των προσφυγών των 11 ποδοσφαιριστών κατά του ΟΦΗ, ύστερα από αίτημα της ΠΑΕ που δέχτηκαν οι παίκτες.

Η υπόθεση αφορά την καταγγελία που προηγήθηκε σύμφωνα με την οποία οι Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Μανόλης Ψωμάς, Φραντς Μπερτίν, Γιώργος Κατσικογιάννης, Κώστας Κιάσσος, Ιβάν Ρούσεφ και Ανέστης Αγρίτης δεν έχουν λάβει την πρώτη δόση που τους έχει ορίσει το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ από την προσφυγή που έχουν κερδίσει.

Βέβαια,

Αλέξανδρος Κασμερίδης και Κώστας Σταυρακάκης προσπαθούν μέσω της εγγυητικής επιστολής του ΟΦΗ να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, ενώ τις τελευταίες δόσεις από τα οφειλόμενα έχουν να λαμβάνουν ακόμη οι Αντώνης Νατσούρας και Στέλιος Σφακιανάκης.

Ο ΟΦΗ ωστόσο θέλει στο διάστημα των δύο εβδομάδων που μεσολαβούν να βρει λύση με τους παίκτες, προκειμένου να μην έχει προβλήματα με την αδειοδότηση. Την Τετάρτη (23/5) έχει προγραμματιστεί και νέα συνάντηση μεταξύ των νομικών της κρητικής ομάδας Ντίνου Μανταδάκη και των ποδοσφαιριστών Κίμωνα Ευαγγελάτου για την ανεύρεση λύσης, αναφορικά με την εμπλοκή που προέκυψε την Τρίτη.

H εμπλοκή παρουσιάστηκε, καθώς οι 500.000 ευρώ που απομένουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ τη νέα περίοδο δεν φτάνουν για να εξοφληθούν και οι έντεκα παραπάνω παίκτες. Υπολείπονται ακόμη 200.000 με 250.000 ευρώ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνει και εκχώρηση ενός μέρους των χρημάτων από τον ΟΠΑΠ, που υπολογίζονται συνολικά περίπου στις 400.000 ευρώ για την ερχόμενη περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα