Τα «διπλά» γενέθλια του Αντώνη Νικοπολίδη!

Μπορεί η FIFA να… έπαθε, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν έχει… μάθει!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κάθε Κυριακή φιλοξενείται άρθρο, στο οποίο παρουσιάζουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έχουν τα γενέθλιά τους, κατά την διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί.

Κάτι ανάλογο πραγματοποιήθηκε και σήμερα (9/10). Ανάμεσα στα ονόματα που… μνημονεύει η FIFA υπάρχει και ένας Έλληνας, ωστόσο, έχει γίνει… κατά λάθος. Αναφερόμαστε στον Αντώνη Νικοπολίδη,

ο οποίος σύμφωνα με την Ομοσπονδία, στις 14 Οκτωβρίου έχει τα γενέθλιά του, αν και ο πρώην, Πρωταθλητής Ευρώπης, με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, έχει γεννηθεί στις 14 Ιανουαρίου του 1971.

Βέβαια, κάτι παρόμοιο είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια, όπου η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε τοποθετήσει και πάλι τον έμπειρο, πρώην, διεθνή ποδοσφαιριστή, στον… αστερισμό του Ζυγού, ενώ ανήκει σε αυτόν του Αιγόκερω!

Πάντως, η FIFA φιλοξενεί ένα μικρό αφιέρωμα στον Αντώνη Νικοπολίδη, αναφέροντας πως ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στην κατάκτηση του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στα… βήματα της καριέρα τους, με την παρουσία του στην Αναγέννηση Άρτας, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα