Τα δεδομένα για Δώνη και η απάντηση που θα... αργήσει

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και στο βάθος Κατάρ. Τρεις πόρτες φαίνεται πως είναι μέχρι στιγμής ανοιχτές ή έστω μισάνοιχτες για τον Γιώργο Δώνη, αλλά όποια κι αν αυτός περάσει, θα το κάνει μετά την ερχόμενη Τρίτη.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον 42χρονο προπονητή. Πρόκειται, όμως, για «ανεπίσημη» επαφή που θα μετουσιωθεί σε κάτι επίσημο στην περίπτωση που

αποχωρήσει από τον πάγκο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Φαντάζει, ωστόσο, όχι απλώς πιθανό, αλλά βέβαιο, ότι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, τίποτα δεν θα έχει ξεκαθαρίσει αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού και κυρίως με τα οικονομικά του και τις δυνατότητες επένδυσης που θα έχει. Κάτι που σημαίνει αυτομάτως, ότι οι «πράσινοι» μειονεκτούν συγκριτικά με τον εν Ελλάδι αντίπαλο, ΠΑΟΚ, που την Παρασκευή «χώρισε» με τον Λάζλο Μπόλονι.

Από τον Δικέφαλο του Βορρά έχουν προσεγγίσει εδώ και μέρες τον Θεσσαλονικιό προπονητή, γνωρίζοντας προφανώς ότι η συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι όδευε προς τη λήξη της. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, ξεκάθαρη πρόταση δεν υπάρχει, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει άμεσα. Ο Δώνης, πάντως, δεν θα απαντήσει πριν την Τρίτη ακόμα και αν αυτή τον ικανοποιεί.

Η Τρίτη είναι η σημαντική ημέρα για έναν απλό λόγο. Τότε θα μάθει ο Δώνης από τον ατζέντη του τα ακριβή δεδομένα για την προοπτική του Κατάρ. Αν το ενδιαφέρον του συλλόγου που έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τον Δώνη μετουσιωθεί σε πρόταση, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ατρομήτου δεν θα μπει καν σε διαδικασία σκέψης και θα μεταναστεύσει με συνοπτικές διαδικασίες. Πολύ απλά διότι η προσφορά που αναμένεται να έρθει θα είναι... μυθική και δεν θα αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες...

Keywords
Τυχαία Θέματα