Τα χρειάστηκε, αλλά προκρίθηκε ο Ατρόμητος

Αγχώθηκε, αλλά πήρε τελικά το εισιτήριο για τους «16» ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 3-2 της αξιόμαχης Αναγέννησης Επανομής, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκέσιο στο 10’, όμως ο Θανάσης Καραγκούνης απάντησε με δύο γκολ στο 20’ και το 40’ και ο Ατρόμητος πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-2. Ο ίδιος παίκτης σέρβιρε γκολ για τον Μπρίτο στο 78’ για το 1-3, όμως στο επόμενο λεπτό ο Γεωργίου

μείωσε σε 2-3, με τα τελευταία λεπτά να είναι αγχωτικά, χωρίς να καταφέρνει καμία από τις δύο ομάδες να σκοράρει.

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στο «Νίκος Σαράφης», γεγονός που φρόντισε να εκμεταλλευτεί η Αναγέννηση Επανομής, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι. Ιτάνζ, Μήτρογλου, Τάτος έμειναν στον πάγκο, με την ενδεκάδα των Περιστεριωτών να μην έχει ξαναπαίξει ποτέ ξανά μαζί.

Ετσι, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά και στο 10’ ο Γκέσιος με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση, κάνοντας το 1-0. Το γκολ αυτό σάστισε ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Γιώργου Δώνη και η Αναγέννηση συνέχισε να πιέζει. Μετά το πρώτο 15λεπτο του αγώνα, ο Ατρόμητος άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και στο 20’ ο Θανάσης Καραγκούνης με πλασέ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1.

Η απόδοση των Περιστεριωτών δεν βελτιώθηκε πολύ μετά το γκολ, ενώ η Αναγέννηση μετά από ένα δεκάλεπτο βρήκε τα πατήματά της και απείλησε τον Ράντμαν με σουτ του Ναλμπάντη. Όμως κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν μπροστά, υπήρχε κίνδυνος. Στο 40’ ο Μακρής έδωσε την μπάλα στον Μπρίτο, εκείνος έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Καραγκούνη, ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-2, ανατρέποντας το σκορ για τους Περιστεριώτες.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο η Αναγέννηση Επανομής έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις. Οι φάσεις ήταν λιγοστές μα μοιρασμένες. Ωστόσο μέσα σε ένα δίλεπτο σημειώθηκαν δύο γκολ. Στο 78’ οι Καραμάνος και Καραγκούνης συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, ο οποίος έκανε το 1-3. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Επανομή απάντησε άμεσα, με τον Γεωργίου να πλασάρει εύστοχα τον Ράντμαν και να κάνει το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα