Τα αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Η Α.Ε. Ηρακλείου ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α΄ Αθηνών με τον Αθηναϊκό.

Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε εκτός έδρας των «λόρδων» με σκορ 3-1, σημειώνοντας την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Αναβληθηκε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, ο αγώνας του 2ου ομίλου της Γ΄ Αθηνών, ανάμεσα στο Ερμή Ειρήνη Ηρακλείου και τον Α.Ο. Ταταύλα.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 1ο όμιλο

της Α΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Α΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 1ο όμιλο της Β΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Β΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 3ο όμιλο της Β΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 1ο όμιλο της Γ΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Γ΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (8 και 9/10) και την βαθμολογία στον 3ο όμιλο της Γ΄ Αθηνών, πατήστε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα