Συζήτησαν για Φερέιρα

19:02 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πέρα από τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ και το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου για την δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης, στο «πράσινο» Δ.Σ. συζητήθηκε το θέμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει την απόλυτη στήριξη όλων στο «τριφύλλι» και σαφώς οι πάντες επιθυμούν να παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ο Δημήτρης Γόντικας εμφανίστηκε

ιδιαίτερα αισιόδοξος μάλιστα. Όπως τόνισε, από τις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχει κάνει μαζί του, κατάλαβε πως ο Φερέιρα δεν πτοείται από το μειωμένο μπάτζετ που θα έχει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη σεζόν. Απλά, ο Πορτογάλος επιθυμεί να δει κάποια σημάδια αλλαγής στα διοικητικά, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η ομάδα τα ίδια προβλήματα με τα φετινά.

Όπως και να έχει, το Δ.Σ. στηρίζει 100% τον Φερέιρα. Απλά, η τελική επαφή μαζί του θα γίνει μόλις οριστεί το μπάτζετ και ξεκαθαρίσει το ποιοι παίκτες θα φύγουν. Προκειμένου να αναλυθεί το πλάνο του «τριφυλλιού» και να ξέρει ο Πορτογάλος πως θα έχουν τα πράγματα την νέα σεζόν. Και ακολούθως ο ίδιος θα αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι.

Κατά τα άλλα, οι πληροφορίες που υπήρχαν για την δημιουργία τεχνικής επιτροπής αποτελούμενη από παλαιμάχους, είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Κοινώς, έγινε μια κουβέντα αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση.

Διαβάστε ακόμα

Ο Γόντικας παίρνει το τιμόνι και... τρέχει (photos)

Γόντικας: «Να κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό»

Keywords
Τυχαία Θέματα