Αποστολίδης: «Δεν έχει παίκτες με μεγάλη αξία ο ΠΑΟΚ»

18:03 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία στο ρόστερ του.

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολής ο οποίος δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας στα play-off,

ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία στο σύλλογο.

Για την μάχη των πλέι οφ: «Με τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι μια ανοικτή ιστορία. Ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι θα πάρει την πρωτιά. Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε κρύος και κουρασμένος, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είναι και στα καλύτερά του».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει τις δυνατότητες η ομάδα για κάτι τέτοιο, θα μπει πολύ δυνατά για τη μάχη της πρωτιάς, αλλιώς θα χάσει σημαντικό έδαφος. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα έχει δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Ένας καλός ΠΑΟΚ και όχι απαραίτητα εξαιρετικός μπορεί να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει οι πιθανότητες θα είναι πολύ λίγες μετά».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο: «Η ομάδα φαίνεται πολύ κουρασμένη. Είναι εξαντλημένη και στο δεύτερο ημίχρονο κάθεται εντελώς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τακτικής ή αν είναι θέμα κόπωσης. Είναι κάπως φυσιολογικό, αφού οι υποχρεώσεις ήταν πολλές, ενώ το ρόστερ δεν είναι και τόσο μεγάλο για να ξεκουραστούν παίκτες. Όμως όπως προείπα οι άλλες ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες».

Για το αμφιλεγόμενο γκολ του Μήτρογλου: «Φάνηκε στην περίπτωση του γκολ του Μήτρογλου ότι ο επόπτης θα μπορούσε να μην κατακυρώσει το γκολ. Βέβαια ο ρόλος τού ποδοσφαιριστή δεν είναι να κάνει κρίση σε διαιτητικές αποφάσεις. Αντί ο αμυντικός να σηκώνει το χέρι για οφσάιντ θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσει τη φάση».

Όσο για την δυσκολία που συναντά ο ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς: «Υπάρχει διαφορά των απαιτήσεων του περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτά που μπορεί να κάνει η ομάδα. Αυτό προσθέτει βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών μέσα στη Τούμπα. Για να ανταποκριθεί ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια πίεση θα πρέπει να είναι μεγάλης αξίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλούς τέτοιους. Αυτό θεωρώ εγώ και δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός λόγος».

Keywords
Τυχαία Θέματα