Συνεχίζει νικηφόρα η Ουκρανία

Τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας απέναντι στο Ισραήλ πήρε η Ουκρανία που έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο «Χαμοσάβα Στάντιουμ» ενόψει του Euro 2012.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Ουκρανία η οποία έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο στο Ισραήλ, όπου επικράτησε 3-2 της εθνικής ομάδας της χώρας. Η ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν έδειξε προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο γενικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο 17’ ο Γκούσεφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε το σκορ για τους διοργανωτές

του Euro, με τον Κονόπλιανκα να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 55’ μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χεμέντ ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο.

Η απάντηση των Ουκρανών, ήταν άμεση με τον Γιαρμολένκο να κάνει το 3-1 στο 61’. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπεν Σαχάρ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μειώνοντας σε 3-2.

ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Μπεν Νταγιάν (86’ Τζεντέκ), Γκέρσον, Σπούνγκιν (62’ Γκαμπάι), Μπεν Χαΐμ, Ραφαέλοφ (46’ Ζάχαβι), Μέλιξον, Νατκο, Κοέν (74’ Ντάμαρι), Μπεναγιούν (46’ Μπεν Σαχάρ), Μπεν Χαΐμμ, Μπαρντά (46’ Χεμέντ)
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σοφκόφσκι (46’ Ντίκαν), Σέλιν, Μίχαλικ, Κατσερίντι (46’ Μάντζιουκ), Τίμοστσουκ, Γκούσεφ (91' Μπούτκο), Ρόταν (76’ Γκαρμάς), Βορονίν (46’ Αλίεφ), Γιαρμολένκα, Κονοπλιάνκα, Ντέβιτς (46’ Μιλέφσκι).

Keywords
Τυχαία Θέματα