Συναυλία για τον Πανηλειακό

Συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Πανηλειακού, αλλά και τη διασκέδαση των οπαδών τους και όχι μόνο, διοργανώνει το ΤΑΠ το προσεχές Σάββατο (3/03) στις 21.30 στο κλειστό γυμναστήριο Πύργου.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς και Ελεάνα Παπαϊωάννου, οι οποίοι υπόσχονται να χαρίσουν σε όλους μία απίστευτη βραδιά διασκέδασης!

Σκοπός της συναυλίας είναι η διασκέδαση όλων των φιλάθλων, και όχι μόνο, αλλά και η συγκέντρωση κάποιων χρημάτων για να ενισχυθεί η ομάδα. Μαζί τους

θα είναι κι άλλοι τραγουδιστές!

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν και ένα μεγάλο όνομα έκπληξη και την Πέμπτη (1/03) αναμένονται τα νεότερα.

Κάλεσμα, στο μεταξύ, σε όλους τους φίλους του Πανηλειακού, και όχι μόνο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο κλειστό για τη μεγάλη συναυλία εκδόθηκε και από το ΤΑΠ Πανηλειακός, απευθυνόμενο σε όλη την πόλη του Πύργου, την ευρύτερη περιοχή, αλλά και το Νομό γενικότερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την Πέμπτη (1/03) έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό των προηγούμενων ημερών. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανηλειακός έχει αγωνιστικό ρεπό αυτή την Κυριακή (4/03).

Keywords
Τυχαία Θέματα