Συνάντηση Κατσαβάκη - Σάμιου την Παρασκευή (27/04)


Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μάκης Κατσαβάκης, αποκαλύπτοντας πως την προσεχή Παρασκευή (27/04) θα έχει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της Δόξας, Θανάση Σάμιο σχετικά με το μέλλον του, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την καθαρότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Αν υπάρχει σύγκλιση προς μια κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε. Αν όχι, δε θα συνεχίσουμε. Πρέπει όμως να συζητήσουμε, να δούμε τα λάθη που κάναμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «μαυραετών» μιλώντας στον αέρα του «Αθλητικό Metropolis», όπου μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ,

τον Άρη, τον Ηρακλή, αλλά και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης:

Για το αν θα συνεχίσει στη Δόξα και τη νέα σεζόν:

«Την Παρασκευή θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο και θα ακούσω το σκεπτικό του. Αν υπάρχει σύγκλιση προς μια κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε. Αν όχι, δε θα συνεχίσουμε. Πρέπει όμως να συζητήσουμε, να δούμε τα λάθη που κάναμε, να πούμε την αλήθεια και να δούμε αν θα συνεχίσουμε.

Πίστευα ότι όταν φτάσαμε σε σημείο να ισοβαθμήσουμε με την Κέρκυρα ότι μπορούσαμε και τη σωτηρία. Πιστεύω όμως ότι κάτι πετύχαμε, κοιτάξαμε όλες τις ομάδες στα μάτια, δε χαριστήκαμε σε κανέναν. Όλα τα παιδιά καταθέσαμε την ψυχή μας».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρώτη θέση στα play off:

«Πολλά μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ. Αν συσπειρωθεί και χτυπήσει τα παιχνίδια στην έδρα του και με γνώμονα ότι μπορεί να πάρει βαθμούς και εκτός έδρας, έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει».

Για την ένατη θέση του Άρη:

«Είναι άσχημη η συγκομιδή. Στον Άρη άλλαξαν τέσσερις προπονητές και οι παίκτες δεν μπορούσαν να αποδώσουν με όλα αυτά που συνέβησαν».

Για τα ταλέντα σε Άρη και ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθώ ότι υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο. Είναι ο Ζουρνάς στη δεύτερη ομάδα και άλλα παιδιά που παίζουν φέτος, όπως ο Τσουκάνης. Δεν είναι τυχαίο που ο Άρης βγάζει ταλέντα. Και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν όμως πολλοί εξελίξιμοι παίκτες, όπως ο Σταφυλίδης, ο Παναγιωτούδης».

Για την περίπτωση Καστίγιο και αν ο ίδιος θα τον έπαιρνε στην ομάδα του:

«Αν ήμουν εγώ δε θα έπαιρνα τον Καστίγιο στην ομάδα μου. Σαν ταλέντο του βγάζουμε όλοι το καπέλο, αλλά η συμπεριφορά του είναι αυτή που θα με έκανε να μην τον έπαιρνα».

Ερωτηθείς για αν θα ήθελε ο ίδιος να δουλέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το Λάσλο Μπόλονι, πρόσθεσε:

«Είναι τιμή για τον κάθε προπονητή να δουλέψει στον ΠΑΟΚ, πόσω μάλλον για μένα. Δεν πρέπει να εκμηδενίσουμε την προσφορά του Μπόλονι. Είναι καλός προπονητής ο Μπόλονι, με όποιες ιδιαιτερότητες έχουμε όλοι μας. Μπορεί να μην προσαρμόστηκε απόλυτα στην ελληνική πραγματικότητα ακόμη. Πρέπει βέβαια να ψαχτεί το κεφάλαιο των θλάσεων από τον ίδιο και το επιτελείο του. Δε νομίζω ότι είναι κακό το κοουτσάρισμά του. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να τα ισοπεδώνουμε όλα».

Για τον Ηρακλή και το ότι κατάφερε να σώσει αγωνιστικά την ομάδα τότε, ανέφερε:

«Δεν ήταν μόνο δική μου επιτυχία αυτή, ήταν

Keywords
Τυχαία Θέματα