Ομπράντοβιτς: «Στο ίδιο επίπεδο»

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της Α1, και τίποτα περισσότερο, πήρε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν με άνεση τον Κολοσσό Ρόδου, στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Σέρβος τεχνικός εξήγησε πως έκαναν απλώς το 1-0 και θα πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο και στους επόμενους αγώνες τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου:

«Για ακόμα μία φορά θα ήθελα να συγχαρώ τον Κολοσσό Ρόδου, που πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία του, αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκε όλη τη σεζόν. Η αλήθεια είναι, με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, πως παίξαμε πολύ καλά και σοβαρά. Είμαστε στο 1-0 κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και στους επόμενους αγώνες στο ίδιο επίπεδο».

Για το εάν θα προτιμούσε ο Παναθηναϊκός να δώσει δύσκολα παιχνίδια πριν από το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης: «Σαφώς έχουμε να δώσουμε δύσκολα παιχνίδια, και την Πέμπτη (26/04) και το Σάββατο (28/04) στη Ρόδο. Δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά».

Για την κατάσταση του Μάικ Μπατίστ: «Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι γίνεται με το Μάικ, είναι στο νοσοκομείο, για εξετάσεις. Θα πρέπει να δούμε πόσες ημέρες θα χρειαστεί να ξεκουραστεί».

Για το εάν θα ήθελε να ξεκινήσει η τελική σειρά πριν από το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, αφού επανέλαβε πως δεν μπορεί να προεξοφλήσει την πρόκριση της ομάδας του στους τελικούς της Α1, πρόσθεσε πως βλέπει αδύνατη τη διεξαγωγή παιχνιδιού σύμφωνα με τα όσα επιβάλλουν η αστυνομία και ο ΕΣΑΚΕ: «Ρωτήθηκα και στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου. Δεν είμαστε στον τελικό. Πώς να μιλήσω για κάτι που δεν ξέρω. Σέβομαι τον αντίπαλο προπονητή. Πώς να μιλήσω για αυτό; Με την πληροφόρηση που έχω δεν μπορούμε να αγωνιστούμε το διάστημα 3-7 Μαΐου λόγω των εκλογών. Πώς να διεξαχθεί τελικός; Ποια ημέρα; Μέσα στην εβδομάδα του Φάιναλ Φορ; Δεν θα είναι καλό και για τον Ολυμπιακό. Όλα, βέβαια, είναι υποθετικά. Οι πάντες έχουν άποψη για όλα. Όλοι γνωρίζουν τι είναι καλύτερο. Ποιος εγγυάται πως εμείς με τον Κολοσσό Ρόδου ή ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο θα πάμε στο 3-0; Ας ρωτήσουμε και τον προπονητή του Κολοσσού Ρόδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα