Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό από Βατούτιν!

Το καπέλο στους πρωταθλητές Ευρώπης... έβγαλε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ έκανε λόγο για καταστροφικό παιχνίδι από πλευράς της ομάδα του!

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν... κατάφερε να εξηγήσει για ποιο λόγο η ΤΣΣΚΑ έχασε τον τελικό, ούσα 19 πόντους μπροστά στην τρίτη περίοδο, ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό.

«Πήγαμε

στην Κωνσταντινούπολη για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι έγινε και χάσαμε ένα ματς στο οποίο είχαμε διαφορά 19 πόντων. Αυτό που έγινε ήταν καταστροφή. Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που χάσαμε. Κερδίσαμε τρεις φορές τον Παναθηναϊκό και δύο τον Ολυμπιακό, αλλά ηττηθήκαμε στο καθοριστικό παιχνίδι», τόνισε ο Βατούτιν αρχικά.

Για το αν η φετινή ήττα ήταν πιο... πικρή σε σχέση με την προ τριετίας από τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Σαφώς και ο φετινός τελικός! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο οδυνηρό από το να χάνεις ένα παιχνίδι που προηγείσαι με 19 πόντους».

Όσο για τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πρόοδο στην Ευρωλίγκα κι αυτό οφείλεται 100% στον προπονητή του. Στον τελικό δεν έκανε ανάλογα καλή εμφάνιση όπως με την Μπαρτσελόνα, αλλά ανασυγκροτήθηκαν και πήραν τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα