Συγχαρητήρια ΠΑΟ και στήριξη σε Πούλιο

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τον αθλητή του, Κώστα Πούλιο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 10χλμ στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο.

Ο Πούλιος που πρόσφατα είχε πιάσει και το χαμηλό όριο συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βρέθηκε μια ανάσα ή καλύτερα ένα... δευτερόλεπτο πίσω από την πρωτιά.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο συγχαίρει τον αθλητή του, Κωνσταντίνο Πούλιο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 10χλμ Ανδρών στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.Ευχόμαστε στον Μαραθωνοδρόμο μας που μας κάνει πάντα υπερήφανους, πολλές επιτυχίες και στη συνέχεια».

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος έχει δώσει προσωπική υπόσχεση στους αθλητές του Συλλόγου που θα τιμήσουν τη χώρα μας με την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές τους.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα