Στυλιανού: «Μπορούσαμε και την νίκη»

Παρά την ήττα με 1-0 του Ορφέα Ελευθερούπολης από την Ελπίδα Σαππών την 3η αγωνιστική, ο Παντελής Στυλιανός τόνισε πως θα μπορούσαν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο αν και δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους.

«Δεν πήγαμε πολύ καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ μετά από σύγχυση στην άμυνα, είχαμε στην συνέχεια τις φάσεις για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι σε ανατροπή και μας ακύρωσαν ένα γκολ

του Χατζηβασιλειάδη ως οφσάιντ. Καταντά κουραστικό να ασχολούμαστε συνέχεια με τον διαιτητή του αγώνα, που πιστεύω ότι ήταν πάλι κακός», επισήμανε ο τεχνικός του Ορφέα.

Στη συνέχεια, ο Στυλιανού σημείωσε και τα εξής όσον αφορά στους στόχους της ομάδαςτου: «Αν κάνεις δύο τρεις τέτοιες ήττες τότε θα βρεθείς εκτός στόχων. Πιστεύω ότι στον πρώτο γύρο και ειδικότερα στις πρώτες 10 αγωνιστικές θα κριθούν τα πάντα. Μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα όσον αφορά στην κορυφή. Είναι καλό για μας που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα τώρα. Θα ισορροπήσουμε και θα βρούμε τον καλό μας εαυτό. Έχουμε δυνατότητες, έχουμε φιλοδοξίες και μένει να το αποδείξουμε».

ΚΑΒΑΛΑ: Ντίνα Τσολακίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα