Μπέιλ: «Σύντομα θα διεκδικούμε πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση ότι αν η διοίκηση καταφέρει να διατηρήσει στο ρόστερ όλους τους σημαντικούς παίκτες, η Τότεναμ θα είναι σύντομα σε θέση να χτυπήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι «πετεινοί» δείχνουν ότι από κομπάρσοι που ήταν τα τελευταία χρόνια, έχουν την τάση να μετατραπούν σε πρωταγωνιστές και ο Ουαλός διεθνής θεωρεί ότι θα πετύχουν τον στόχο τους αν στο Λονδίνο παραμείνουν οι αστέρες της ομάδας.

«Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ακέραια αυτή η ομάδα και να μην φύγουν οι σημαντικοί παίκτες. Αν αυτό το καταφέρει ο σύλλογος, τότε κάθε

χρόνο θα βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τον τίτλο», τόνισε αρχικά ο Μπέιλ και συνέχισε λέγοντας:

«Το καλοκαίρι, η διοίκηση έδειξε ότι έχει φιλοδοξίες διατηρώντας στο ρόστερ τον Μόντριτς. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να πείσεις όλους τους μεγάλους αστέρες να μείνουν στην Τότεναμ, ωστόσο υπάρχει τρόπος να το καταφέρεις. Κι αυτός είναι να βάζεις συνεχώς βάσεις για το κάτι παραπάνω, ώστε να πειστούν όλοι ότι βρίσκονται σε έναν σύλλογο που παλεύει για τον τίτλο. Νομίζω ότι η μοίρα θέλει την Τότεναμ πρωταγωνίστρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα