Στους Μαϊάμι Ντόλφινς ο Chad Ochocinco

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Chad Ochocinco στους Μαϊάμι Ντόλφινς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο 34χρονος wide receiver αποδεσμεύτηκε από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και χρειάστηκε μόλις τέσσερις ημέρες, για να βρει νέα ομάδα. Μεσολάβησαν δοκιμαστικές προπονήσεις στα «δελφίνια», αλλά οι δύο πλευρές έδειχναν εξαρχής «ζεστές» στο ενδεχόμενο συνεργασίας. Δεν γνωστοποιήθηκαν οι όροι του συμβολαίου του

6-φορές Pro Bowler. Εν τω μεταξύ, ο David Garrard προπονείται πλέον σαν βασικός quarterback. Στο περιθώριο έχουν μείνει τα αρχικά φαβορί, Matt Moore και Ryan Tannehill.

Ρήξη στις σχέσεις Τζάγκουαρς-Maurice Jones-Drew

Οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς αναγνώρισαν πως ο Maurice Jones-Drew θέλει νέο συμβόλαιο. Ωστόσο ξεκαθάρισαν πως δεν θα του προσφερθεί. Σημειώνουμε πως ο running back υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο αξίας 31.5 εκατομμυρίων δολαρίων το 2009.

Αισιόδοξος ο Rex Ryan

Έχοντας χάσει αρκετά κιλά, ο προπονητής των Νιου Γιορκ Τζετς, Rex Ryan, φιλοδοξεί να κατακτήσει το φετινό Super Bowl. Γενικά φάνηκε αισιόδοξος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Κατηγορία σε David Diehl

Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κατηγορείται ο offensive lineman των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, David Diehl. Ο αθλητής προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του. Στις 26 Ιουλίου θα απολογηθεί σε δικαστικό επίπεδο, ενώ η αστυνομία του αφαίρεσε ήδη το δίπλωμα οδήγησης. Επίσης, οι «γίγαντες» αποδέσμευσαν τον tight end, Jake Ballard, ώστε να αποκτήσουν τον Rocky Bernard (defensive tackle). Πάντως ο Ballard μπορεί να επιστρέψει, αν δεν αποκτηθεί μέσω του κατάλογου των waivers.

Υπογραφές στους Κάρντιναλς

Οι Αριζόνα Κάρντιναλς «δέσμευσαν» με συμβόλαια τους Michael Floyd (wide receiver) και Jamell Fleming (cornerback). Πρόκειται για επιλογές πρώτου και τρίτου γύρου, αντίστοιχα, του φετινού ντραφτ του NFL.

Νέες τεχνολογίες για τις διασείσεις

Το NFL θα εισάγει νέα μηχανήματα στην επερχόμενη σεζόν, τα οποία θα ελέγχουν άμεσα τις πιθανές διασείσεις των παικτών. Αυτά θα τοποθετηθούν στις πλάγιες γραμμές όλων των γηπέδων.

«Έκλεισαν» Sanu οι Μπένγκαλς

Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο wide receiver, Mohamed Sanu, με τους Αριζόνα Κάρντιναλς. Πρόκειται για φετινή επιλογή ντραφτ τρίτου γύρου.

Αποσύρθηκε ο Derrick Mason

Ύστερα από 15 σεζόν στο NFL, o Derrick Mason ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Μάλιστα φορούσε τη φανέλα των Μπάλτιμορ Ρέιβενς, στους οποίους έμεινε από το 2005 μέχρι το 2011.

Μήνυση σε δύο παίκτες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο πρώην cornerback των Ντένβερ Μπρόνκος, Perrish Cox, και ο νυν wide receiver του συλλόγου, Demaryius Thomas, κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση από γυναίκα. Ο Cox ανήκει πλέον στους Σαν Φρανσίσκο 49ερς, αλλά το περιστατικό καταγράφηκε όταν ήταν ακόμα μέλος των Μπρόνκος. Μάλιστα οι κατηγορίες δεν είναι νέες, αλλά ο Thomas προστέθηκε στη μηνυτήρια αναφορά.

«Καμπάνα» σε Jerome Simpson

Τιμωρία τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε στον wide receiver των Μινεσότα Βάικινγκς,

Keywords
Τυχαία Θέματα