Στον δικό του ρυθμό ο Νας των Σανς

Ο Στιβ Νας κράτησε το ματς σε χαμηλό τέμπο και οι Φίνιξ Σανς επιβλήθηκαν των Μέμφις Γκρίζλις με 86-84 στο US Airways Center.

O Καναδός γκαρντ είχε 21 πόντους με 8/14 σουτ, ενώ μοίρασε έξι ασίστ, συγκέντρωσε ισάριθμα ριμπάουντ, είχε δύο κλεψίματα και υπέπεσε σε πέντε λάθη. Συνολικά, όμως, έλεγξε, όσο χρειαζόταν, τον ρυθμό της αναμέτρησης και οδήγησε τους «ήλιους» στην έβδομη φετινή νίκη τους σε 19 ματς. Στην τελευταία φάση, όμως, συγκρούστηκε με τον Γκασόλ και αποχώρησε από το

παρκέ.

Πάντως ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ (20 π., 6 ρ., 4 ασ., 3 κλ.) αποτέλεσε τον... ψυχρό εκτελεστή των Γκρίζλις, αφού με τέσσερις δικές του βολές διαμορφώθηκε το 84-82 και το 86-84. Έτσι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων με τρεις ήττες. Άλλωστε, αν και ισοφάρισαν αρκετές φορές και γενικά ήταν κοντά στο σκορ, οι Γκρίζλις προηγήθηκαν μονάχα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Double-double για τους Σανς πέτυχε ο Μάρτσιν Γκόρτατ με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ για την ομάδα του Τενεσί διακρίθηκαν οι Μαρκ Γκασόλ (18 π., 13 ρ., 4 μπλ.), Ρούντι Γκέι (18 π., 6 ρ.) και Μάικ Κόνλεϊ (15 π., 10 ασ.).

Τέλος, το ρεκόρ των Γκρίζλις είναι πλέον 10-9. Αυτό τους κατατάσσει στην τέταρτη θέση της Southwest.

Keywords
Τυχαία Θέματα