Αποφασισμένοι Πεπ και Άλβες

Το 0-0 της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ προβλημάτισε μεν τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντάνι Άλβες, αλλά αμφότεροι δηλώνουν πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Ο πολυνίκης προπονητής των «μπλαουγκράνα» ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του, αφού αυτοί έχουν δώσει τα πάντα τις τελευταίες μέρες:

«Παίξαμε καλά και τρέξαμε πολύ. Θέλω να διεκδικούμε τον κάθε βαθμό, όπως διεκδικήσαμε τον σημερινό. Έχουμε διανύσει μία καλή σεζόν, οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον. Πλέον πρέπει

να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ο Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της χθεσινής (28/01) «λευκής» ισοπαλίας της ομάδας του:

«Το -5 είναι καλύτερο από το -7. Έχουμε προσέξει υπερβολικά τους τομείς, στους οποίους τα πάμε καλά, ενώ δεν έχουμε τύχη μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο είμαι ευχαριστημένος, επειδή δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα».

Και τόνισε πως η Μπαρτσελόνα συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις:

«Δεν ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος. Είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας, αλλά εγώ προτιμώ να συμμετέχουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Άλβες πρόσθεσε ότι το βαθμολογικό μειονέκτημα σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι αναστρέψιμο:

«Δεν σκοράραμε, αλλά είχαμε σπουδαία απόδοση. Ωστόσο χωρίς γκολ δεν κερδίζουμε. Δεν έχουμε την περσινή μας ισορροπία. Αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, αφού η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Έχουμε μεν μειονέκτημα, αλλά έχω δει χειρότερες καταστάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα