«Στόχος της Νάουσας πάντα η κορυφή»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 9/11 ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα Θωμάς Σαμαράς, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι πάντα η κορυφή.

Στο πλευρό του προέδρου βρίσκονται ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Αργυρίου και ο αρχηγός Χρήστος Πίτος, όπως και οι δύο μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου. Η «Υδρόγειος Ασφαλιστική» που εκπροσωπείται από τον Τάκη Τασιώνα και η «Φάρμα CHEM» που εκπροσωπείται από τον Φώτη Φανιάδη.

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΦΑΣ κ. Σαμαρά.

«Αναλάβαμε

πέρσι τα ηνία της ομάδας. Είχαμε στα... χέρια μας τα δελτία μόνο δυο ποδοσφαιριστών. Η πορεία που κάναμε στο δεύτερο γύρο ήταν αξιοθαύμαστη. Ξεκινήσαμε με μια φιλοσοφία. Να έχουμε παίκτες από τη Νάουσα και την ευρύτερη περιοχή. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος. Πάντα η κορυφή. Το καλοκαίρι έμειναν στην ομάδα οι παίκτες που το επιθυμούσαν. Δεν πιέσαμε κανέναν. Έχουμε το καλύτερο προπονητικό τιμ και στους παίκτες μας παρέχουμε δυνατότητες, όπως η εργομετρική παρακολούθηση, που δεν έχουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Προωθήθηκαν στην ομάδα 10 παιδιά από την εφηβική ομάδα. Η προσπάθεια του κ. Αργυρίου θα αποδώσει σύντομα καρπούς.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε όμως τη συμπαράσταση του κόσμου και τη στήριξη των ΜΜΕ. Θεωρώ ότι την αξίζουμε στο δρόμο που ακολουθούμε για να κάνουμε ξανά την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Θα θέλαμε σε αυτή την προσπάθεια τη βοήθεια του δήμου μας. Η κατασκευή σκέπαστρου με 200 καρέκλες είναι απαραίτητη. Δεν έχουμε γήπεδο για προπονήσεις. Ζητήσαμε από το δήμο, μαζί με τα Λευκάδια, του λεωφορείου που διαθέτει, ώστε να μας απαλλάξει από τα έξοδα των μετακινήσεων. Δεν είχαμε θετική απάντηση. Οι κάρτες διαρκείας κοστίζουν 100 ευρώ, ενώ για όσους γραφούν στο σύνδεσμο φιλάθλων μας, το κόστος είναι μόλις 70. Τα εισιτήρια, με απόφαση της ΕΠΟ, είναι 10 ευρώ, όταν μόνο για μια εντός έδρα διαιτησία πληρώναμε πέρσι από 800 έως 1200 ευρώ. Θα ήθελα εκ μέρους της ομάδας να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια στους δυο μεγάλους μας χορηγούς. Την «Υδρόγειο Ασφαλιστική» και την «Φάρμα CHEM». Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Στόχος μας είναι και πάλι ο ίδιος. Η ομάδα να ανεβεί κατηγορία μόνο μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους».

Η τοποθέτηση του προπονητή κ. Βασίλη Αργυρίου

«Η ομάδα δούλεψε πολύ. Πήραμε λίγους, αλλά καλούς και καταξιωμένους παίκτες. Προωθήσαμε νέα παιδιά. Θέλω να κάνει ο κόσμος την Κυριακή γιορτή στο γήπεδο, όπως το έζησα εγώ ως ποδοσφαιριστής. Το γήπεδο της Νάουσας πρέπει να είναι γεμάτο. Με πικράνει να έρχεται λίγος κόσμος.Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά από τη Νάουσα και τη γύρω περιοχή. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μ ας ότι θα ευχαριστηθούν από το θέαμα που θα προσφέρουμε. Πολλοί νεαροί μας παίκτες πλαισιώνουν ως βασικοί τη Μικτή της ΕΠΣΗ. Και ακολουθεί η παιδική ομάδα, στην οποία επίσης γίνεται πολύ καλή δουλειά. Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάποιους μικροτραυματισμούς θα τους ξεπεράσουμε . Κάναμε φιλικά με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και δείξα

Keywords
Τυχαία Θέματα