Στόχος η παραμονή στην Καλαμαριά

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και τη διοίκηση, ο Απόλλωνας κρατάει χαμηλούς στόχους και θέτει ως βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Αυτό που ξεχωρίζει τον Απόλλωνα από τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 είναι η… προεδρική καρέκλα του. Με τη Βάσω Τσιούγγαρη να είναι η μοναδική γυναίκα πρόεδρος στην κατηγορία, αναλαμβάνοντας την τύχη του τμήματος όταν το καλοκαίρι βρέθηκε σε δύσκολη θέση (ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Φίλων Απόλλων Πόντου γαρ), οι τόνοι στην ομάδα της Καλαμαριάς είναι χαμηλοί:

«Εγώ απλά

προσφέρθηκα να βοηθήσω τον Απόλλωνα και ειλικρινά δεν δίνω βάση στον τίτλο του προέδρου, αφού η προσπάθεια είναι κοινή απ' όλα τα μέλη του ΤΑΑ, αλλά και τον Ερασιτέχνη φυσικά. Παρόλο που ξεκινήσαμε καθυστερημένα, καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα αξιόλογο ρόστερ, χωρίς υπερβολές. Υπάρχει στην ομάδα εμπειρία, αλλά και ταλέντο, όμως σίγουρα υπάρχει θέληση και αγάπη γι' αυτό που κάνουν κι είμαστε αισιόδοξοι ότι και φέτος ο Απόλλωνας θα ξεπεράσει τον εαυτό του», τονίζει η Τσιούγγαρη.

Μπαμπαλιούτας: «Σκληρή δουλειά και υπομονή»

Στο πρόσωπο του Λάμπη Μπαμπαλιούτα, ο Χρήστος Πάτρας βρήκε την εμπειρία που έψαχνε ως… εγγύηση στο τάραφλεξ.
«Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία σε μια ομάδα. Εγώ πάντως αισθάνομαι έφηβος», λέει ο 37χρονος λίμπερο, που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει πλήρως από τον περσινό τραυματισμό του.

«Στην Καλαμαριά με ήθελαν όχι μόνο για να βοηθήσω αγωνιστικά, αλλά και με την εμπειρία μου να στηρίξω την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι σα δεύτερος προπονητής, έχοντας την ευθύνη να συμβουλεύσω και να βοηθήσω τους νεαρούς συμπαίκτες μου.

Στον Απόλλωνα υπάρχουν παιδιά με ταλέντο, τα οποία με σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα, αλλά και στον εαυτό τους. Ο στόχος μας φυσικά είναι η παραμονή, και νομίζω ότι έχοντας καλύτερη ομάδα από πέρσι θα τα καταφέρουμε».

Για να δείτε το ρόστερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα