Στο 13ο inning οι Όριολς του Μαρκάκη

07:42 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί ο Νικ Μαρκάκης να είχε 0/6 hits, αλλά οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 6-4 τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στο 13ο inning.

Το νικητήριο single σημειώθηκε από τον Chris Davis στο τέταρτο extra inning. Ακολούθησε ο Jim Johnson με το όγδοο φετινό save και έληξε ένα ματς διάρκειας 277 λεπτών! Νωρίτερα ο Mark Reynolds είχε «γράψει»

το πρώτο του φετινό home run.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μουστάκας είχε 1/4 hits στην ήττα των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς με 6-4 από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Ο C.C. Sabathia (4-0) «καθάρισε» οκτώ innings, ενώ οι Derek Jeter και Mark Teixeira είχαν home runs.

Δώδεκα strikeouts έκανε ο David Price (5-1) σε οκτώ innings και οδήγησε τους Τάμπα Μπέι Ρέις στο 7-2 επί των Όκλαντ Αθλέτικς. Επίσης ο Javier Molina πέτυχε το πρώτο του φετινό home run, ώστε οι Ρέις να παραμείνουν στην κορυφή της συνολικής κατάταξης της λίγκας με ρεκόρ νικών-ηττών, 19-8. Από την άλλη, ο Cliff Pennington είχε home run.

To τριπλό home run του Jose Altuve έκανε τη διαφορά στο 5-4 των Χιούστον Άστρος επί των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, αφού αυτό διαμόρφωσε το 5-2 στο δεύτερο inning. Έτσι ο Lucas Harrell (2-2) χρεώθηκε τη νίκη, αν και είχε παθητικό επτά hits και τέσσερα runs. Ακόμα, ο Brett Myers συμπλήρωσε επτά saves.

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Johnny Cueto (4-0) στο 6-1 των Σινσινάτι Ρεντς επί των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Κέρδισε τον Kevin Correia, ο οποίος δέχθηκε διαδοχικά home runs από τους Zack Cozart και Drew Stubbs στο έβδομο inning. Ακολούθησε νέο μακρινό χτύπημα του Jay Bruce στο όγδοο και οι «κόκκινοι» έφτασαν εύκολα στην επιτυχία.

Με τον Jeanmar Gomez (2-1) πήραν οι Κλίβελαντ Ίντιανς τη νίκη με 6-3 σε βάρος των Τέξας Ρέιντζερς. Ο pitcher παραχώρησε τρία runs, αλλά ευνοήθηκε από το 2-run triple του Johnny Damon στο έβδομο inning. Επίσης, οι Shin-Soo Choo και Jack Hannahan είχαν home runs, ενώ ο Chris Perez συμπλήρωσε δέκα saves στο ένατο inning.

O Jhonny Peralta πέτυχε διπλό home run στο ένατο inning και διαμόρφωσε το 5-4 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς με τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Μοιραίος pitcher ήταν ο Matt Thornton (1-1), ενώ οι «άσπρες κάλτσες» ήταν μπροστά με 4-2, μέχρι την έναρξη του όγδοου inning.

Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσαν οι Νιου Γιορκ Μετς ύστερα από το 5-4 από τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Ο Cody Ramson είχε το νικητήριο single και διπλό home run, οπότε πρωταγωνίστησε για τους «D-Backs». Στο ένατο inning o J.J. Putz συμπλήρωσε έξι saves.

Complete shutout έκανε ο Henderson Alvarez (2-2) στο 4-0 των Τορόντο Μπλου Τζέις σε βάρος των Λος Άντζελες Έιντζελς. Έτσι επικράτησε του Erwin Santana (0-6), ενώ βοηθήθηκε από το διπλό home run του Jose Bautista στο τρίτο inning. Όλα αυτά 24 ώρες ύστερα από το 5-0 του καναδικού συλλόγου στην «πόλη των αγγέλων».

Στο 11ο inning και με 2-out-single του Wilson Ramos σε βάρος του Michael Schwimer (0-1) επικράτησαν οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς με 4-3 των Φιλαδέλφεια Φίλις. Νωρίτερα ο Chad Tracy πέτυχε home run για τους «εθνικούς», ενώ αντίστοιχα χτυπήματα είχαν οι Hunter Pe

Keywords
Τυχαία Θέματα