Στο 13ο inning οι Μπρούερς

Βασικός catcher ξεκίνησε ο Τζορτζ Κοτταράς και οι Μιλγουόκι Μπρούερς επικράτησαν με 8-7 των Σικάγο Καμπς στο 13ο inning.

Με ένα run στο έβδομο inning, ο Κοτταράς συνέβαλε στη διαμόρφωση του 5-4. Ακολούθησε το 7-5 των Καμπς στο ένατο inning, πριν ισοφαρίσει ο Corey Hart με διπλό home run. Ο ίδιος παίκτης συμπλήρωσε τρία RBIs με το τέταρτο του hit στο 13ο

inning και ολοκλήρωσε αγώνα 304 λεπτών! Από την άλλη, ο Lendy Castillo (0-1) χρεώθηκε την ήττα σαν όγδοος pitcher, ενώ ο David De Jesus συμπλήρωσε πέντε RBIs με Grand Slam στο έβδομο inning.

O Jason Heyward σημείωσε το νικητήριο home run στο 12ο inning του 9-7 των Ατλάντα Μπρέιβς σε βάρος των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και «χάλασε» τη γιορτή που είχε στηθεί, επειδή αποσύρθηκε η φανέλα του πρώην κόουτς, Tony La Russa. Ακολούθησε το 11ο φετινό save του Craig Kimbrel και έκλεισε το ματς. Νωρίτερα οι Dan Uggla και Michael Bourn πέτυχαν άλλα home runs για τους «γενναίους», ενώ ο Carlos Beltran είχε δύο για τους γηπεδούχους. Οι Matt Carpenter και Allen Craig «έγραψαν» επίσης για τους «καρντς».

Με τριπλό home run και τέσσερα RBIs συνέχισε ο Brandon Inge την εντυπωσιακή του πορεία και οδήγησε τους Όκλαντ Αθλέτικς στο 11-4 επί των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Ακόμα καλύτερος ήταν ο Josh Reddick με δύο home runs και πέντε RBIs! Έτσι ο Tommy Milone (5-2) πήρε μία εύκολη νίκη με έξι strikeouts σε επτά innings.

Αήττητος παρέμεινε ο Chris Capuano (5-0) στο χαλαρό 7-3 των Λος Άντζελς Ντότζερς με τους Κολοράντο Ρόκις. Άλλωστε οι Andre Ethier, Mark Ellis και Juan Uribe είχαν home runs. To home run του Michael Cuddyer, πάντως, υποχρέωσε την αντικατάσταση του Capuano στο έβδομο inning.

Δύο ακόμα home runs πέτυχε ο Josh Hamilton στο 10-3 των Τέξας Ρέιντζερς σε βάρος των Λος Άντζελες Έιντζελς, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε για 116 λεπτά στο πρώτο inning λόγω βροχόπτωσης. Ο Yu Darvish (4-3), πάντως, συνέχισε μετά τη διακοπή και πήρε τη νίκη σε βάρος του πρώην pitcher των Ρέιντζερς, C.J. Wilson (4-3), ο οποίος αντιμετώπισε μόλις πέντε hitters, αλλά δέχθηκε τέσσερα runs! Home run πέτυχε και ο Mitch Moreland σαν pinch hitter, ενώ οι Mike Trout και Torii Hunter σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα για τους «αγγέλους».

O Paul Goldscmidt πέτυχε το δεύτερό του φετινό home run και ο A.J. Pullock το πρώτο της καριέρας του στο 5-1 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς με τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Έτσι ο rookie Patick Corbin (2-1) ξεπέρασε το home run του Melky Cabrera στο πρώτο inning και κέρδισε εύκολα τον Madison Bumgarner (5-2).

Με τα τρία πρώτα RBIs στην καριέρα του Darin Mastroianni, που ήταν σε βάρος της παλιάς του ομάδας, οι Μινεσότα Τουίνς κέρδισαν με 8-7 τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Πολύ δύσκολη νίκη πήρε ο Nick Blackburn (1-4), αν και δέχθηκε home runs από τους Jose Bautista (2) και Eric Thames. Στο όγδοο inning o Edwin Encarnacion μείωσε σε 8-7 με το τέταρτο home run του καναδικού συλλόγου, αλλά ο Matt Capps συμπλήρωσε έξι saves στο ένατο.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

American League<

Keywords
Τυχαία Θέματα