Τους έκραξε ο Φερέιρα

08:57 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο των πλέι οφ έχουν εξοργίσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και έτσι το χθεσινό πρόγραμμα πέρα από προπόνηση περιελάμβανε και "κράξιμο" για τους ποδοσφαιριστές από τον Πορτογάλο τεχνικό.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε κυρίως στην αγωνιστική πειθαρχία και είπε στους παίκτες του: "Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Άλλα σας λέω και άλλα

κάνετε. Δεν έχει νόημα να μιλάω πριν τα παιχνίδια αν ο καθένας σας κάνει ό,τι του έρθει. Η ομάδα είναι πάνω από τους εαυτούς σας. Βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας. ".

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Sportday" αποκάλυψε τους απίστευτους διαλόγους μεταξύ Φερέιρα, Σιμάο και Κατσουράνη με τον Μοζαμβικανό μέσο να ισχυρίζεται πως ο Έλληνας διεθνής παριστάνει τον προπονητή στο γήπεδο και βρίζει τους πάντες. Όλα αυτά στο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας.
Αναλυτικά, ο Φερέιρα είπε στον Κατσουράνη για την κάρτα που δέχτηκε με τον ΠΑΟΚ: "Νομίζεις πως είμαι κανένας ηλίθιος; Δεν βλέπω τι κάνεις; Γιατί πήρες κίτρινη κάρτα; Μήπως δεν θες να παίξεις στο επόμενο ματς;". Ο Κατσουράνης από την μεριά του υποστήριξε πως το μαρκάρισμα που έκανε δεν ήταν για κίτρινη κάρτα.
Τότε ο Φερέιρα είπε σε όλους: "Νομίζετε πως είστε ικανοί να ξεφτιλίζετε εμένα που έχω τέτοια καριέρα στην Ευρώπη; Πώς θα αντικρίσω την διοίκηση που θα έρθει στην Παιανία; Εγώ σας στηρίζω και εσείς κάνετε ό,τι γουστάρετε. Θα σηκωθώ και θα φύγω, δεν πάει άλλο".
Ο Φερέιρα τότε απευθύνθηκε τόσο στον Κατσουράνη όσο και στον Σιμάο για τον τσακωμό τους στην διάρκεια του αγώνα: "Καλά, εμείς φάγαμε γκολ και εσείς τσακωνόσασταν; Αυτό δεν θα ξαναγίνει".
Τότε το λόγο πήρε ο Σιμάο: "Κόουτς σε όλους μιλάει αυτός (σ.σ. Κατσουράνης). Κάνει τον προπονητή. Ποιος είναι ο προπονητής;".
Ο Κατσουράνης του απάντησε: "Τι είναι αυτά που λες; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε;».
Τότε ο Μοζαμβικανός μέσος είπε: "Εσύ δεν μιλάς, μας βρίζεις συνέχεια".
Ο Φερέιρα με την βοήθεια και του Καραγκούνη έβαλαν τέλος στην λεκτική αντιπαράθεση των δυο παικτών ωστόσο είναι εμφανές πως στον Παναθηναϊκό είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα ενόψει του δεύτερου γύρου των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα