Στις οκτώ συλλήψεις έφθασαν οι αρχές της Βενεζουέλας

Οκτώ είναι οι πλέον οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της απαγωγής του Wilson Ramos των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, αφού οι αρχές της Βενεζουέλας θέλουν να «καθαρίσουν» μία και καλή την υπόθεση που στιγμάτισε την χώρα και το μπέιζμπολ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο 24χρονος catcher των «εθνικών» υπήρξε θύμα απαγωγής πριν λίγες μέρες στην πατρίδα του, στην οποία επέστρεψε προσωρινά για διακοπές. Η αστυνομία της χώρας, όμως, ενήργησε άμεσα και εντός λίγων ημερών ο άτυχος αθλητής επέστρεψε σώος και αβλαβής στο σπίτι του.

Η

σκυτάλη περνάει πλέον από την αστυνομία στα δικαστήρια, αφού οι αρχές της Βενεζουέλας παρέδωσαν οκτώ κατηγορούμενους στις νομικές διαδικασίες του κράτους. Πρόκειται για έξι άνδρες που πρωταγωνίστησαν στην απαγωγή και δύο συνεργοί, οι οποίοι φρόντισαν να ενισχύουν με φαγητό τους απαγωγείς.

Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, είχαν συλληφθεί, πριν βρεθεί ο Ramos. Πρόκειται για 74χρονο άνδρα και 59χρονη γυναίκα, οι οποίοι φαίνεται πως αποτελούσαν τα «μυαλά» της εγκληματικής πράξης.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα