Παραμένει εκτός ο Crosby

Σχεδόν ένα έτος τρέχει το σίριαλ της επιστροφής ή μη του Sidney Crosby των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς στην αγωνιστική δράση και φαίνεται πως θα έχει ακόμα συνέχεια.

Το τελευταίο ματς του αρχηγού των «πιγκουίνων» και του Καναδά ήταν στις 5 Ιανουαρίου του 2011. Από τότε έχει περάσει από πολλά στάδια, αλλά η παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας του προκάλεσε αισιοδοξία, η οποία δεν δικαιολογήθηκε.

Οι Πένγκουινς έχουν ήδη δώσει περίπου το 1/5 των αγώνων τους στην φετινή regular season και βρίσκονται στην

πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL, αλλά χωρίς τον Crosby. Είναι γνωστό, ότι ο καλύτερος σύγχρονος παίκτης χόκεϊ επί πάγου ταλαιπωρείται από προβλήματα διασείσεων τους τελευταίους μήνες.

Πάντως, ο Crosby ταξιδεύει κανονικά με την ομάδα του, αλλά δεν αγωνίζεται. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει ελπίδα εμφάνισης του, αλλά αυτή δεν έχει υπάρξει ακόμα. Ωστόσο, από μέρα σε μέρα, η μεγάλη επιστροφή του 2011 θα πραγματοποιηθεί, εκτός αν καταγραφεί εκ νέου κάποιο απρόοπτο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα