Στις 24/3 η γιορτή της Νάουσας

Τον ετήσιο χορό της κάνει η Νάουσα το Σάββατο (24/3), ζητώντας από τους φίλους της να δώσουν το παρών.

Παράλληλα, η διοίκηση των «γαλάζιων» ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή του στο παιχνίδι με την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ καλούνε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας στον ετήσιο χορό μας, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου, στο κέντρο «Μπρούβαλης» στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας. Η τιμή της πρόσκλησης είναι

18 ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας, στο κατάστημα του κ. Πάνου Αδαμίδη και στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Σκυλίτση. Για τηλεφωνικές κρατήσεις στο 6972020962».

Ευχαριστήριο του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

«Η διοίκηση της ομάδας, οι προπονητές και οι παίκτες, αισθάνονται την υποχρέωση, να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον φίλαθλο κόσμο της Νάουσας, για την μαζική παρουσία του, καθώς και για την οικονομική στήριξη με την αγορά λαχείων και θέλουν να υποσχεθούν, ότι θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, για τον μεγάλο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League 2. Ο τυχερός αριθμός του λαχείου ήταν το 2891, ο οποίος κέρδισε μια τηλεόραση 32. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βασίλη Βαφειάδη για την οικονομική του προσφορά προς την ομάδα».

Συλλυπητήριο

«Η διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργο Φουντούλη, για τον θάνατο του πατέρα του Σταύρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα