Στις 20/11 η σέντρα στην Football League 2

Όπως όλα δείχνουν, η πολυπόθητη έναρξη της… κουτσουρεμένης football league 2, που θα αποτελείται από δύο ομίλους, θα οριστεί για τις 20 Νοεμβρίου!

Έπειτα από συζητήσεις που έγιναν, το προεδρείο της Ένωσης της football league και football league 2 αποφάσισε

να διεξαχθεί η κλήρωση των δύο ομίλων της τρίτης κατηγορίας την επόμενη Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου και την Κυριακή στις 20 του ίδιου μήνα να γίνει η σέντρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ioniansports.gr, η Ζάκυνθος είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει από το Βόρειο Όμιλο, στον οποίο αγωνιζόταν πέρυσι, στο Νότιο, προκειμένου να υπάρξει «ισορροπία» στους δύο ομίλους.

Εάν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο Νότιος Όμιλος θα αποτελείται –εκτός απροόπτου- από τις εξής έντεκα ομάδες: ΑΟΧ, Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Αστέρας Μαγούλας, Προοδευτική, ΑΟ Γλυφάδας, Ρούβας, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Πανηλειακός, Ζάκυνθος.

Ενώ ο Βόρειος Όμιλος από τις κάτωθι ομάδες: Δόξα Κρανούλας, Βατανιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Οικονόμος, ΑΕ Ποντίων, Εθνικός Γαζώρου, Νίκη Βόλου, Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, Τηλυκράτης, Μέγας Αλέξανδρος, Τύρναβος και Αετός Σκύδρας, στην περίπτωση που δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου έχει προσφύγει μετά τον υποβιβασμό του στη Δ’ Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα