«Στηρίξτε και προστατέψτε την Καλαμάτα»

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Καλαμάτα, μέσω του οποίου καλεί τους οπαδούς της να στηρίξουν την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανηλειακό και να είναι προσεκτικοί για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Στο μεταξύ, το ΤΑΠ Καλαμάτα, με τίτλο "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ" γνωστοποίησε τα εξής για το κυριακάτικο (13/05) ματς: «Για τον αγώνα με τον

Πανηλειακό της Κυριακής η διοίκηση του Τ.Α.Π. Π.Σ. "Η Καλαμάτα" θεωρεί υποχρέωση να καλέσει όλους τους φιλάθλους να υποστηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα, αλλά και να επισημάνει τον υψηλότατο κίνδυνο, λόγω προϊστορίας και κρισιμότητας, δημιουργίας επεισοδίων.

Για αυτό υπάρχει σοβαρός προβληματισμός και αντίθεση σε μετακινήσεις φιλάθλων, ενώ θα ζητηθούν πρόσθετα μέτρα αστυνόμευσης - ασφαλείας. Γίνεται ξεκάθαρο ότι ο αγώνας είναι στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών οργάνων και με το παραμικρό θα διακοπεί εις βάρος μας, θα τιμωρηθούμε με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, θα μας αφαιρεθούν βαθμοί και αυτομάτως η ομάδα μας θα υποβιβαστεί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Φίλαθλοι ΣΤΗΡΙΞΤΕ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ την ομάδα μας από τέτοια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, μην γυρίσουμε πίσω, μην απαντήσετε σε προκλήσεις και εντάσεις, μην παρασυρθείτε, θεωρήστε την ομάδας μας σαν οικογένειά σας μην την εκθέσουμε σε κινδύνους, αποδείξτε την αγάπη σας. Ευχαριστούμε για την βοήθεια και τη συνεργασία σας και είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα νικήσει η ομάδα μας και το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα