Στιγμές ντροπής στη ΓΣ της Δόξας Δράμας

Μόλις τέσσερις μέτοχοι στη ΓΣ της Δόξας Δράμας και πολλά… γαλλικά στον μεγαλομέτοχο, Θανάση Σάμιο.

{textlink02}

Οι εικόνες διασυρμού καλά κρατούν για τη Δόξα Δράμας και είναι βέβαιο ότι όποιον φίλαθλο των «μαυραετών» ρωτήσει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα απαντήσει ότι τέτοια άνοδο δεν την ήθελε. Στην αίθουσα «Κώστας Καραμανλής» της παλιάς νομαρχίας Δράμας, το βράδυ της Παρασκευής (30/12) φάνηκε η «γύμνια» των «ασπρόμαυρων» και στο διοικητικό κομμάτι.

Μόλις τέσσερις μέτοχοι ήταν παρόντες, μαζί με δύο κυρίες υπαλλήλους της ΠΑΕ και δύο ηλικιωμένοι. Επίσης, ο

Αντώνης Κασδοβασίλης, ο βοηθός προπονητή, Χριστόφορος Κόλα, ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ξανθόπουλος και ο Αλφρέδρος Πιταράκης.

Στη σύνθεση της έδρας ήταν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Καραγιαννίδης, ο πρόεδρος Θανάσης Σάμιος, ο δικηγόρος Μηνάς Λυσσάνδρου οι ορκωτοί λογιστές Τάσος Καρατζάς και Ζιγγιρίδης και ο υπάλληλος της ΠΑΕ Κώστας Σαραχοζιάνης που ορίστηκε να κάνει χρέη γραμματέα της συνέλευσης. Μετά το τέλος ο Θανάσης Σάμιος άκουσε αρκετά «γαλλικά» από κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από την αίθουσα και δέχτηκε… ευχές να φύγει γρήγορα!

Σάμιος: «Είμαι περαστικός»

Αρχικά, λοιπόν, διαβάστηκαν τα οικονομικά μεγέθη της διετίας Ιούνιος 2009 – Ιούλιος 2011 και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο Σάμιος, κάνοντας λόγο ξανά για δημιουργία ΠΑΕ λαϊκής βάσης. Μεταξύ άλλων είπε: «Εγώ σήμερα σε αυτό το χώρο θα ήθελα να έχει 2-3.000 χιλιάδες Δραμινούς . Να είναι εταιρία λαϊκής βάσης. Φίλαθλοι και μέλη της ομάδας. Ήρθα πριν δύο χρόνια να πάρω το 62.5% της ομάδας. Έχω κάτι για σας, ένα χαρτί που μετά θα το δώσω στους δημοσιογράφους και θα αναρτηθεί και στο σαϊτ. Να το πάρει ο κάθε φίλαθλος και να βγει έξω και να το δείξει σε πέντε δέκα φίλους του. Γιατί εκεί μέσα είναι όλα πέρα από κάθε αμφισβήτηση και μύθους του Αισώπου και βλακείες που ακούω από κάποιους που λένε για πέντε εκατομμύρια και ότι θα κονομήσω. Εκεί θα έχει κάποιους αριθμούς, όχι φούμαρα και φωνές, γιατί βαρέθηκα από αυτές τις αηδίες με τους ηλίθιους και τους ανεγκέφαλους. Όταν ήρθα μου είπαν να βάλω 600 χιλιάρικα και να πάρω τον 62,5%.

Αν έχει κρίση στην Δράμα και στην Ελλάδα δεν φταίω εγώ. Και εγώ πληρώνω την κρίση. Είμαι επιχειρηματίας και βάζω τα λεφτά μου. Χάνω τα μαλλιοκέφαλα μου. Όμως έμεινα μόνος. Την πρώτη χρονιά έβαλα τα διπλά λεφτά. Και μετά έβαλα και άλλα. Αυτά τα λεφτά τα έβαλα με την καρδιά μου. Για να πάει η ομάδα εκεί που πήγε. Δεν φταίω εγώ για τα σκάνδαλα και την κρίση που έχει παγώσει τον κόσμο Στο δια ταύτα λοιπόν εγώ έβαλα όσα μπορούσα. Από εδώ και πέρα έχω παιδιά κύριοι. . Χάνω και εγώ λεφτά. Και μένα το δικό μου το παντελόνι αρχίζει και στεγνώνει. . Έτσι λοιπόν ειλικρινά σας λέω. Εσάς που ρωτάτε για γήπεδα κλπ, και αυτά μπορώ να τα φτιάξω. Χωρίς γήπεδο η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Αλλά όχι μόνος μου.

Πέρα από αυτό το ποσό που έχω βάλει δεν μπορώ να διαθέσω άλλο. Αλλά η καινούργια χρονιά στην σούπερ λίγκα, πέρα από αυτά που ακούτε τα έσοδα της είναι μετρημένα. Είναι 1.250.000 απ

Keywords
Τυχαία Θέματα