Στη χιονισμένη Βοσνία οι διεθνείς

Στο χιονισμένο Γκόραζντε της Βοσνίας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ανδρών, για το παιχνίδι της Τετάρτης (11/1) με τους γηπεδούχους.

Έτοιμοι δηλώνουν οι διεθνείς για το πιο σημαντικό παιχνίδι στην έως τώρα πορεία της Εθνικής ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τετάρτης (11/1) στην πόλη Γκόραζντε την Βοσνία για τον 5ο γύρο του 6ου προκριματικού ομίλου, με στόχο το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα μπαράζ του Ιουνίου.

Οι δύο ομάδες έχουν την ίδια συγκομιδή βαθμών (τέσσερις) και θα λύσουν τις διαφορές τους στο αυριανό ματς, αλλά και στη ρεβάνς της 15ης Ιανουαρίου στη Μίκρα.
Φτάνοντας στη Βοσνία, η αποστολή της Εθνικής ομάδας συνάντησε πολύ χιόνι και θερμοκρασία κοντά στους 0 βαθμούς.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας σχολίασε: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι από τα παιχνίδια που χρειάζεται καρδιά και πάθος, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Βοσνία είναι πολύ καλή ομάδα, απέχει πολλά χρόνια από μεγάλη διοργάνωση και για αυτό έχει ρίξει μεγάλο βάρος σε αυτά τα προκριματικά. Αν βρεθείς σε άσχημη μέρα μπορεί να βρεθείς πίσω με πολλά γκολ διαφορά. Έχουμε και καλές και άσχημες αναμνήσεις με την Βοσνία από το παρελθόν. Εύχομαι να βρεθούμε σε καλή ημέρα», κατέληξε ο 35χρονος αριστερός ίντερ.

Στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Χαλκίδης, ο οποίος έλειψε λόγω τραυματισμού από τα δύο παιχνίδια με την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα