Σταυρόπουλος: «Δεν τόλμησα πέρυσι»

23:57 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ό,τι δεν τόλμησε πέρυσι έκανε πραγματικότητα φέτος ο Νίκος Σταυρόπουλος, με τις δοκιμαστικές προπονήσεις στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε πως από την περσινή χρονιά είχε την ιδέα στο μυαλό του, στην οποία κατάφερε να δώσει «σάρκα και οστά» φέτος: «Ήταν μια ιδέα που είχα από πέρυσι και δεν τόλμησα να την κάνω. Φέτος ωρίμασε η σκέψη, «κούμπωσε» το πράγμα και με τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά

μικρότερων κατηγοριών να ανταγωνιστούν παιδιά της ηλικίας τους και λίγο μεγαλύτερα για να κερδίσουν μια θέση σε ομάδα Α1, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Υπάρχουν παιδιά που αν μπουν σε διαδικασία σκληρών προπονήσεων μπορούν να είναι σε ομάδα Α1».

Οι προπονήσεις δοκιμών παικτών στην Πυλαία θα διαρκέσουν έως τις 24 Ιουνίου. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας, σύμφωνα με το Νίκο Σταυρόπουλο, είναι να κρατήσουν ψηλά τον πήχη: «Θέλουμε να κρατήσουμε ένα ποιοτικό επίπεδο στη διαδικασία. Έχουν ξεχωρίσει κάποια παιδιά, σε συνεργασία με τον κόουτς θα αποφασίσουμε ποιοι θα συμπεριληφθούν στην προετοιμασία. Ψάχνουμε φιλόδοξα παιδιά με όρεξη για δουλειά. Κοιτάμε ποιοι είναι αθλητές, τι εμπειρίες έχουν, αν «διαβάζουν» το παιχνίδι, αν αντέχουν τον ανταγωνισμό, η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Εξαρτάται από τα παιδιά πόσο φιλόδοξα είναι για να διακριθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα