Στασινόπουλος: «Έχουμε έναν… Γολγοθά μπροστά μας»

«Γολγοθά» χαρακτήρισε στο Onsports ο Βασίλης Στασινόπουλος το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που καλείται να βγάλει εις πέρας η Προοδευτική τις προσεχείς επτά αγωνιστικές στο νότιο όμιλο της Football League 2.

Οι «βυσσινί», οι οποίοι έχουν ρεπό την προσεχή, 13η, αγωνιστική, έχουν να δώσουν συνολικά τέσσερις αγώνες εκτός έδρας με Ρούβα (14η), Πανηλειακό (15η), Ζάκυνθο (17η) και ΑΟΧ

(19η), ενώ τα δύο παιχνίδια που έχουν στην έδρα τους είναι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης (16η) και τον ΑΟ Γλυφάδας (18η), που έχει βλέψεις για άνοδο.

Σε δηλώσεις του στο Onsports ο Βασίλης Στασινόπουλος σχολίασε για το πρόγραμμα της Προοδευτικής:

«Έχουμε έναν “Γολγοθά” μπροστά μας, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά δύσκολο με τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας και μόλις δύο εντός». Πάντως, αν συνυπολογίσει κάποιος και το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου στην Καλαμάτα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, ο σύλλογος του Κορυδαλλού έχει συνολικά πέντε παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» του.

Για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα είπε: «Ήμασταν καλοί, είχαμε πάθος και θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν χωράφι, όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε μία δυνατή έδρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα