Σισέ: «Με εξιτάρουν οι προκλήσεις!»

Στην Ελλάδα το γνωρίζουμε ήδη. Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όμως, φρόντισε να ενημερώσει και τους φίλους της ΚΠΡ ότι τον εξιτάρουν πολύ οι προκλήσεις...

Ο Γάλλος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Ρέιντζερς και αφού ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε τα συναισθήματά του έπειτα από το πρώτο διάστημα παραμονής του στον σύλλογο του Λονδίνου.

«Μπορεί να χάσαμε από τη Μπόλτον,

αλλά με τέτοιου είδους εμφανίσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σε κάθε παιχνίδι και αν συνεχίσουμε να βρίσκουμε δίχτυα, όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος και θα το κάνουμε. Οι προκλήσεις με εξιτάρουν, τις αγαπώ. Νιώθω ήδη πολύ καλά στην ΚΠΡ και θα κάνω το παν για να τη βοηθήσω να μείνει στην κατηγορία. Πολύ απλά γιατί η ομάδα ανήκει στην Πρέμιερσιπ», τόνισε μεταξύ άλλων ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος σκόραρε το Σάββατο στο Ρίμποκ στην επιστροφή του από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας που του είχε επιβληθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα